Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lisää luettavaa?

Kas noin, tulihan siitä visiosta vihdoin totta. Vihdoin sen takia, että aloitin kameran kanssa ämpyilemisen puoli yhdentoista aikoihin aamupäivällä, ja kello on kohta neljä iltapäivällä. Pakko tunnustaa, ettei vuodenaika varsinaisesti ollut paras mahdollinen kuvaamiseen, sillä päivänvalon puuttuessa kämpän perusvalaistus ei olisi riittänyt mihinkään. Ette voi kuvitella sitä ammattilaisvalokuvaaja-fiilistä joka seuraa siitä, kun kantaa ensin makuuhuoneen lattiavalaisimen keskelle olohuoneen lattiaa ja sytyttää vielä kirkasvalolampun lisävaloksi. Puhumattakaan nerokkaasta kamerajalustasta: kissan raapimapuu, jonka päälle pinosin kirjoja ja dvd-bokseja.

Pimeitähän noista kuvista tuli siitä huolimatta, myös valaistukseltaan (ha). Siksipä grayscale, ja koska harmaa on liian harmaa, taustasta tuli hento vaaleanpunainen. Olisin ehkä kyennyt elämään ilman girly girl -sydämiä i-kirjainten päällä, mutta pitäähän sitä jotain tyttömäistä hömppää elämässä olla.

Siiiiiitten siihen otsikon aiheeseen: luen paljon hyviä blogeja. Haluaisin lukea vielä enemmän, mutta mielenkiinto randomilla etsimiseen on miinuksella. Onko sinulla/kaverillasi/kissasi kummin kaimalla blogi? Kerro! Ilmianna itsesi/kaverisi/kissasi kummin kaima.

Tai sano muuten vaan moi. Sana on vapaa :)

2 kommenttia:

  1. Itsekin seuraan niin monia hyviä blogeja, että lähes mahdoton suositella vain muutamaa! Mun blogin sivupalkista löytyy ehdotuksia, mutta sun kirjoitustyylin perusteella voisin suositella ainakin seuraavia: Fitness fuhrer (Lily) sekä Isompi hymy, pienempi tyttö. Lisäksi aika hauska "Ite puin", joka saat usein mut nauramaan, aivan kuten sinunkin blogisi :) Itse tykkään myös Start Living your Best Life-blogista, jossa on hyviä vinkkejä terveellisempään elämään sekä kauniita kuvia :) Siinäpä alkuun siis neljä! Ps. En pääse puhelimella tsekkaan uutta ulkoasua - pitää kurkkia myöhemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä! Täytyy käydä kurkkimassa lukulistaa sun blogin puolelta. Ite puin onkin jo tuttu ja löytyy myös omista suosikeista, samoin kun Tiitin treeniblogi Liian isot lihakset. Mainioita molemmat :)

      Poista