Sivut

torstai 30. toukokuuta 2013

Viimepäivinä olen...

... käynyt viemässä rahaa kauppoihin kahdessa eri kaupungissa. Saaliiksi jäivät mm. seuraavat asiat:

Garminilla ratkaisin ongelman nimeltä v-käyrää holtittomasti nostanut sportstracker. Hauiksen ympärille viritettävällä taskulla ratkaisin ongelman nimeltä mihin tunkea mp3-soitin, pankkikortti ja kotiavain, kun on kaukonäköisesti hankkinut vain taskuttomia tai liian pienitaskuisia treenihousuja.

... ilostunut suunnattomasti siitä faktasta, että sain Garminin 90 euroa halvemmalla kuin mihin olin varautunut.

... huolehtinut paskan määrä on vakio -väittämän paikkansapitävyydestä ajamalla autoni eräällä hiekkatiellä sijainneeseen, Grand Canyonin kokoiseen kuravesimonttuun. Pakoputki ja kytkin ottivat sen verran osumaa, että jouduin viemään vihreän kiiturini autolääkärille. Koska vittuuntuneena oleminen on yleensä melko rassaavaa, pyrin näkemään tässäkin hopeareunuksia: isä onneksi osallistui korjauskustannuksiin, ja onneksi koko insidentti tapahtui lomalla, jolloin en ihan väkisin tarvitse autoa. Enkä voinut olla nauramatta ajaessani korjaamolle: on siinä autolla itsetunto kohdillaan, kun noin puolikkaan mopoauton kokoinen kosla kuulostaa ralliautolta.

... käynyt lenkillä, jonka pituudesta vähän alle puolet koostui hölkkäämisestä. Olen lähestulkoon sanaton. En nyt voi vielä kilometrin, 500m, 200m ja 700m mittaisten pätkien jälkeen uhota lähteväni maratoonariksi, mutta en siis olekaan ihan niin rapakuntoinen kuin kuvittelin. Mieltä lämmitti myös sykepiikkien jälkeinen nopeahko palautuminen.

... saanut pt:ltä ohjeet uuteen, kaksijakoiseen saliohjelmaan. Pääsen tekemään ihan aikuisten oikeita liikkeitä, mm. penkkipunnerrusta ja SJMV:a.

... riemastunut nektariinien ilmestymisestä kauppoihin. Viimekesäinen lemppariaamupalani tekee siis paluun tänäkin kesänä, kun pääsen väkertämään nektariini-pakastemarja-moniviljalese-pellavansiemenrouhe-maito-mehukeitto-rahkapirtelöitä.

... syönyt Kismet-jäätelöitä. Monikossa.

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) onnittelut uudesta garminista sekä hölkkälenkistä! Minäkin päädyin garminiin kun sportstracker oli riittävän monesti aiheuttanut v-käyrään piikin. Nyt se on mun luottokaveri lenkeillä :) ja hei, kyllä sustakin vielä juoksija tulee, jos niin haluat ja päätät!

  Oo nektariinismoothie kuulostaa namilta! Täytyy ehdottomasti kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :) Alkoi juu tosissaan ottaa ohimoon, kun tracker keksi päästään mutkia lenkkeihin jne. Edellinen sykemittarini on ajoilta jolloin Väinämöinen tänne hiihti ja halusin joka tapauksessa uuden, joten meni ikäänkuin monta kärpästä yhdellä iskulla. Ja juu, saatan jopa uskoa siihen, että jossain vaiheessa saatan kyetä jopa useamman kilometrin hölkkälenkkeihin :)

   Nektariini on loistokeksintö. En voi sietää banaaneja, joten jotain muuta piti blenderintäytteeksi saada - ei se sieltä mustikoiden sun muiden marjojen alta juuri maistu, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu.

   Poista