Sivut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Paluu arkeen

Kevennetty viikko jäi taakse, paluu normaalirytmiin teki hyvää.

Jos henkilö tykkää salitreenaamisesta, jumaloi combat-tunteja, tuntee olonsa kotoisaksi spinning-pyörän selässä ja nauttii lenkkeilystä, niin eikö vain, että silloin saa olla tykkäämättä jostain lajista ilman rationaalista syytä? Saahan? Pliis? Kyllä, nyt puhutaan taas kahvakuulailusta. En edes muista, milloin viimeksi olisin kuulaan tarttunut, enkä jaksa edes avata heiaa tarkistaakseni, mutta kyllä siitä kuukausia on aikaa. Tänään ajattelin, että voisi olla taas sen aika, kun kuulemma toiminnallinen treenikin olisi suotavaa tehdä edes silloin tällöin.

Mutta kun. En vaan tykkää siitä, yhtään. Nouseeko syke? Kyllä. Tuleeko hiki? Kyllä. Kestääkö ikuisuuden? Ei. Eli periaatteessa kaikki hyvän treenin ehdot täyttyvät. Tai no, kaikki paitsi yksi: mielihyvä. Haahuilen salissa kuulien keskellä ja teenkin kehotettuja asioita, mutta pää on jo loppuverryttelycrossailussa. Ei vaan tule kesää tuon kanssa, ei millään. Jos pitäisi selittää miksi en tykkää, en osaisi. Ei ole mitään yksittäistä syytä. Rationaalista ihmistä Tunteellisen ihmisen rationaalista puolta ärsyttää ihan satasella. Taidan vaan heivata tuon lajin yli laidan ja olla kertomatta pt:lle.

Muuten kiva viikko. Combatteja tuli tälle vuodelle täyteen 10, mikä on vähän siihen nähden, minkä verran olisin niitä halunnut kuluneisiin viikkoihin sisällyttää. Mutta ei itketä enää sitä, vaan ollaan tyytyväisiä viimeaikaisiin aikatauluihin, jotka ovat osuneet nappiin. Kevytspinnistä tuli "kevyt"spin sen takia, että puikoissa istui ohjaaja, jonka tunnilla saan yleensä aina paremman hien pintaan kuin parin muun. Torstaina ärsyynnyin salilla siitä, että joku oli syönyt jäykemmän kuminauhan enkä saanut tehtyä leuanvetoharjoituksia. Yritin löysemmällä, mutta ei näillä lihaksilla.

Ja ellette ole vielä huomanneet, kesä tulee! Miehekkeen kanssa kävimme auringon ja kohonneen lämpötilan innostamina sekä eilen että tänään kävelemässä, ja on se vaan sekin mukavaa puuhaa. Lienee vielä mukavampaa sitten, kun saan tilaamani uudet lenkkarit hyppysiini - sain alkuviikosta postia, että karkinväriset kaunokaiset ovat jo matkalla luokseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti