Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kevyt viikko

Tästä viikosta tuli ikäänkuin vahingossa kevennetty, mutta väsymyksen määrän huomioiden tuli kyllä ihan oikeaan saumaan. Maanantaina kävin tuhlaamassa ensimmäisen synttärilahjaksi saadun lahjakortin sille hierojalle, jolla olen käynyt muutenkin (mieheke on melko hyvä nappaamaan lahjavinkkejä puheistani, kuten taisin todeta jo jouluna). Ensimmäistä kertaa sain nautiskella möyhennyksestä kolmen vartin ajan entisen puolen tunnin sijaan, ja teki kyllä niin gutaa että teki mieli itkeä. Rakastan selkä-hartia-hierontaa, ja nyt pyysin niiden lisäksi käymään läpi pohkeeni. Kysyttäessä, olinko huomannut niissä erityisiä jumituksia, taisin vastata jotain viisasta tyyliin ööäääen kai.

Hahahahaaha. Postasinkin hieronnan jälkeen naamakirjaan, että jos maailman suurin itsepetos on se, että Ben&Jerry'sin jäätelöämpäriä ei ole pakko syödä kerralla, niin toiseksi suurin löytyy taatusti hierojan pöydällä. Ei miulla mitään jumeja ole. Eipä. Voi hyvä LUOJA, että se sattui, ja hieroja vielä sanoi käyttävänsä suht helliä otteita... Vettä ei sentään valunut silmistä, mutta olisin enemmän kuin mielelläni kiemurrellut karkuun joka kerta, kun sääriluuta pitkin vedettiin peukalolla. AU AU AU AU AUUUUUU. Mutta kuten kuvioon kuuluu, aion pyytää samanlaisen käsittelyn myös ensi kerralla. Sillä kyllä tuohonkin ihanaan kamaluuteen jää jollain tavalla koukkuun.

Maanantain combat jäikin sitten välistä yllä mainituista syistä. Kysyin pöydällä maatessani, että miten lie muutaman tunnin päässä olevan tunnin laita, ja sain suositukseksi ytimekkään älä mene. Hieroja totesi, ettei tietenkään voi kieltää tai estää ketään tekemästä mitään, mutta kun lihakset ensin rentoutetaan, olisi suotavampaa olla rasittamatta niitä heti perään. Ja kun combat ei ole pohkeille varsinainen pala kakkua ja koska kuuntelen ihan mielelläni ammattilaista, lepäsin illan ja venyttelin.

Keskiviikko meni pääosin toipuessa tiistain valvomisesta, mutta puolentoista tunnin happihyppely pitkäaikaisimman ystävän seurassa teki hyvää niin keholle kuin mielelle. Torstaina pääsin sinne himoitsemaani combatiin, ja kiitin mielessäni sekä itseäni että hierojaani siitä, etten ollut maanantaina mennyt tunnille - pohkeissa tuntui edelleen. Perjantaina kävin sekä salilla että spinnissä, kun en halunnut kumpaakaan skipata tältä viikolta.

Nyt onkin taas edessä työsunnuntai, toivottavasti leppoisampaa päivää teille muille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti