Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lomille lomps

Lomalomalomaaaaa... mainitsinko jo, että jäin perjantaina lomalle? Ja saattoi ehkä ihan vähän tulla tarpeeseen. Torstain sekoiluistani kirjoitinkin jo, perjantaina olin unohtaa töihin lähtiessä eväät kotiin. Tällä kertaa lamppu välähti pääkopassa jo kotipihassa, eli suurimmilta v-käyrän nousuilta vältyttiin.

Viikosta ei ole oikeastaan juurikaan sanottavaa, joten postauskin jäänee tyngäksi. Maanantaina lenkkeilin varaamaan parturiaikaa, ja puhelimen sportstracker kertoi minun kävelleen 8,8 kilometriä vähän reilussa tunnissa. Joo, epäilemättä. Mieli teki tempaista koko vehje sillalta jokeen, mutta maltoin mieleni. Tiistain sali oli ihan jees -osastoa, sain tehtyä pystypunnerrukset yseillä ja leuanvetokuminauhakin oli palannut oikealle paikalleen. Torstain combat vaihtui sattuneista syistä crossailuun.

Suurin osa lauantaipäivästä kului rahaa tuhlaten äitipuolen seurassa, yritän muistaa palata ostoksiini myöhemmin. Koska kaupoissa sompailua ei varsinaisesti voi lukea urheilusuoritukseksi vaikka törkeä hiki tulikin, kävimme illalla vielä shoppailuseurani kanssa kävelyllä, jonka terveysvaikutukset tuhosin kesän ensimmäisellä suklaapehmiksellä. Ei kenties kovin viisasta, mutta näin kesäaikaan on mahdotonta kävellä kotikaupungin pehmistä myyvän grillin ohi. Tänään vielä iltalenkki miehen kanssa, ja ai taivahan vallat, että nautin tuosta kesäsäästä.

Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! Allekirjoittanut aikoo käyttää lomapäiviään mm. hierojan ja tukkatohtorin palveluista nauttien, liikkuen juuri niin paljon tai vähän kuin hyvältä tuntuu ja syöden ainakin sata litraa jäätelöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti