Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Sporttiloman päätös

Yhyy, joko se on sunnuntai? Huominen on onneksi vielä vapaata, mutta tarvinneeko kertoakaan, että työmotivaationi on kadonnut jonnekin hyyyyyvin kauas. Alkuviikon sääennusteita katsellessa ärsyttää jo etukäteen se, että tiistaista lähtien itse saa katsella auringonpaistetta kaukaa kaihoten, kun asiakkaat hihkuvat yksi toisensa jälkeen, miten kuuma ulkona on. Ennen lomaa taisin olla lievästi sanottuna katkera vallinneista olosuhteista; nuorehko pariskunta kävi kesävaatteissaan maksamassa jäätelönsä, ja hehkutti kuinka iiiihana ilma pihalla on. Hymyilin heille herttaisesti ja totesin, että "joo, oikein passeli keli olla kaheksan tuntia täällä sisällä".

Mutta joskos ihan siihen itse asiaan: enpä ole varma, milloin viimeksi olisin saanut tiristettyä itsestäni 8 tunnin viikon. Omalla mittapuullani se on suhteellisen paljon, muttei silti tuntunut väkinäiseltä keskiviikon toista kävelyrupeamaa lukuunottamatta (ja siitäkin saan kiittää itseäni ja autonreuhkaani). Lenkkeilyä tuli ohjelmaan jonkin verran, sillä kun aurinko helli lähes päivittäin, oli päästävä pihalle. Maanantaina tosiaan hölkkäilinkin, ja siihenkin hommaan jäi jonkinlainen polte siitä huolimatta, että sisäreidet olivat juntturassa monta päivää.

Keskiviikkona pyörähdin pt:n juttusilla. Merkkasin saliohjelman läpikäynnin ilman kestoa, sillä vaikka aikaa oli tunti, treeniksi en sitä testailua osaisi kutsua. Sain kuitenkin hyppysiini muutaman uuden liikkeen ja tekniikkavinkkejä, joten punttimotivaatiota on entistäkin helpompi pitää yllä. Perjantaina kävin koeajamassa rinta-selkä-olkapää-päivän, tänään oli jalkojen, hauisten ja ojentajien vuoro. Keskivartaloa kiusataan molempina päivinä parilla liikkeellä. Vaikka kuten opiskelukaverilleni törmätessämme totesinkin, niin aikalailla itsensä kiusaamiselta se tuntuu koko touhu; salin ilmastoinnissa on hitusen parantamisen varaa, ja vesipisarat tippuvat naamaa pitkin vaikka seisoisi vain paikallaan. Mutta hei, eipähän palele.

Kuten ei taida palella muutenkaan, viikon parille ensimmäiselle päivälle on taidettu lupailla 27-29 astetta. Taidan viettää huomisen päivän kaulaani myöten järvessä (talviturkki heitetty tänään!), jotta jaksan tiistaina palata riemusta kiljuen sorvin ääreen. Hikistä viikkoa jokaiselle ja toivottavasti joku teistä saa lomailla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti