Sivut

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappulook ja innokas assistentti

Meillä töissä saa kaksi kertaa vuodessa, vappuna ja jouluna, näyttää luvan kanssa idiootilta. Pitihän siitä sitten ottaa kaikki irti:

Tilasimme muutaman työkaverin kanssa yhteistyökumppanilta kaikille samanlaiset hiukset, ja ilmeisesti kolme samanlaista tukkaa kerrallaan pienessä tilassa on monelle liikaa - viereiseen putiikkiin pyrkineet asiakkaat kävelivät pitkin seiniä jäätyään tuijottamaan, ja kompastuipa yksi setä mattoonkin. Pahoittelut koko pinkkitukkaisen köörimme puolesta.

Meillä kotona suoritettiin sunnuntaina projekti nimeltä talvivaatteet häkkivarastoon, ja jokaisella asiallisella projektillahan kuuluu olla projektiassistentti:

Yritä siinä nyt sitten selittää, että se pehmeä kasa ei oikeastaan ole maja, vaan se pitäisi kantaa pois. Lokoisaa loppuviikkoa :)

2 kommenttia:

  1. Ihana assistentti sulla :D Ja hieno vappu-look kans! Musta ois kiva jos sais joskus arkenakin vetää peruukin päähän, kokeilla eri lookkeja ihan vapaasti ;) Nyt on vaan tyytyminen tähän vahingossa lähestulkoon harmaaksivärjättyyn ohueen lettiin, huoh =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tuo kieltämättä ihan hauskaa, kun kuitenkin normilook on melkolailla erilainen :P Hyödyllistä siinäkin mielessä, että löytää peiliin katsoessaan heti syyt sille, miksi omiin hiuksiin ei koskaan tule a) kokopinkkiä, b) polkkamittaa tai c) etuhiuksia ;)

      Poista