Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Kaikilla on lentolupakirja

Otsikko liittyy postaukseen suunnilleen yhtä paljon kuin ankerias moottoripyörään, mutta oli pakko poimia kyseinen lausahdus päivän combat-tunnilta. Ohjelmassa oli hyppypolvia -> sai ns. lentää -> kaikilla oli lentolupakirja. Tuli mieleen, että voi kun olisi joskus ymmärtänyt alkaa kerätä talteen eri tuntien ohjaajien tsemppihuudahduksia; tiku-taku-tiku-taku-tiku-tiku-taku, tiku-tiku-taku, iines-aku! Suomennettuna kutakuinkin oikea suora - vasen suora -oikea suora - vasen suora - oikea suora - oikea suora - vasen suora, oikea suora - oikea suora - vasen suora, oikea sivukoukku - vasen sivukoukku.

Mutta joo, josko siihen itse asiaan. Yhtenä tavoitteenani on ollut parantaa liikkuvuutta, sillä notkeus nyt vaan on pop. Olen noin vuoden ajan saanut venytellä takareisiä pää polvessa, eli taipunut ilman ongelmia silloin, kun jalat ovat harallaan tai toinen koukussa jalkapohja reittä vasten. Ultimate-goalini on ollut saada kuuppa polviin niin, että koparat osoittavat suoraan eteen.

Ja jooooo, tänään se onnistui! Ei siinä asennossa kauan kyennyt olemaan sillä kiristäähän se niin maan hemmetisti, mutta sain kuin sainkin otsan koskemaan polvia. Un-friggin-believable. Hitusen nauratti sekin, että loitontajien ja pohkeiden kiristelystä huolimatta kaikista pahimmalta tuntui se, että maha oli tiellä :D Mutta kieltäydyn aivan ehdottomasti masentumasta moisesta pikkuseikasta.  Pää kävi polvissa ja that's all folks.

Ainakin noooooin hyvää se teki! Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti