Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Prässiriemua ja paluu herkkuihin

Pari uutta lukijaa ilmaantunut, teretulemast kelkkaan!

Perussettiä kuluneella viikolla, melko aerobista vain. Kahvakuula kiinnostaa yhtä vähän kuin aina ennenkin, joten se jäi kokonaan välistä - salille olisin halunnut keskiviikkoaamuna, mutta muutin suunnitelmia pienen kurkkukipuilun takia. Tammikuun lopun kaksiviikkoisen flunssan jälkeen olen jotenkin erityisen varovainen ja yritän kuunnella kroppaa kaikki tuntosarvet pystyssä, sillä en kaipaa tälle keväälle (tai koko vuodelle mieluummin) enää yhtään sairaspäivää lisää. Tottakai niitä on luvassa, mutta jos voin sairasteluja jotenkin ehkäistä, teen sen ehdottomasti. Onneksi kipuilut hävisivät yhtä nopeasti kuin olivat tulleetkin, joten pääsin torstaina jamiin.

Perjantaina pääsin salille asti, ja intouduin taas kokeilemaan rajojani jalkaprässillä. 120 kg liikkui, ja olin taas tukehtua omaan mahtavuuteeni. En tiedä minkälaisia painoja tämän kokoisen jumpparin pitäisi saada liikkeelle, mutta omassa mittakaavassani tuo on minulle itselleni hyvä saavutus. Muutenkin nykyisessä saliohjelmassa on juttuja joissa kehittyminen kiinnostaa ja motivoi hurjasti, joten ehkä senkin takia kahvakuulailu tuntuu vähän pakkopullalta. Huomenna aamulla voisin taas yrittää kotitreenailla, niin tulisi sitä toiminnallista harjoittelua edes pari kertaa kuussa.

Sain tosiaan vedettyä herkuttoman helmikuun kunnialla loppuun. Tai no, sekin taitaa riippua vähän siitä keneltä kysytään; söin töissä Läkeroleja, ja muutaman kerran miehekkeen kanssa söimme ei-niin-terveellistä ruokaa. Mutta koska pointtina oli kuitenkin pärjätä kuukausi ilman suklaata, karkkia, sipsejä, pullaa, keksejä jne, katson ns. vetäneeni homman himaan. 

Perjantaina en tuntenut ylitsepääsemätöntä himoa vetää sokeriövereitä, joten söin päivän mittaan kuusi Pätkis-karkkia. Eilen ja tänään onkin tullut tankattua siinä määrin, että paluu jokapäiväiseen herkutteluun ei kiinnosta pätkääkään, kun siitä kerran seuraa öklöys. Lakkokuukaudesta voi siis katsoa olleen ihan konkreettista hyötyä, jos kerran onnistun muuttamaan suhtautumistani terveellisempään suuntaan.

Alkavalla viikolla tiedossa stand-upia, kynsihuoltoa ja elämäni kolmas spinning. Aurinkoista maaliskuuta för alla!  

2 kommenttia:

  1. Ihanan rehellistä ja suoraa tekstiä sinulta kuten aina! :) Kerrohan mitä standuppia kävit katsomassa ja millaset kynnet tuli! Itsekin olen nimittäin menossa muutaman viikon päästä standuppiin ja komeat kynnet ne on aina vähän olleet haaveena ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihanan piristäviä kommentteja sinulta kuten aina :) Palailen varmaan kumpaankin aiheeseen myöhemmin, ja eiköhän uusistakin kynsistä pidä taas ottaa kuvallisia todisteita :)

      Poista