Sivut

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Niisk

Kun kirjoitin, että lomasuunnitelmiin kuuluu liikkua niin paljon tai vähän kuin huvittaa, en todellakaan tarkoittanut, etten aikoisi tai haluaisi liikkua ollenkaan. Nähtävästi pitäisi kuitenkin pitää varansa sen suhteen mitä tulee kirjoittaneeksi, sillä ilmeisesti tuo lausahdukseni oli tulkittavissa niin, että tahdon välttämättä sairastaa lomani.

Nenä on tukossa ja vuotaa yhtäaikaa, ja viime yön unet olivat taas laatua herää kolme kertaa niistämään ja kaksi kertaa korjaamaan luonnottoman korkeaa tyynyä. Fiilis tänä aamuna oli lähinnä !"#¤%&.

No, näillä se on mentävä mitä on annettu. Mieheke aloitti niiskuttamisen viime viikolla, ja toiveikkaasti ajattelin, että josko vastustuskykyni onnistuisi torjumaan tämänkertaisen taudin. En siis ollut onnekas tällä kertaa, mutta on yritettävä ottaa pakollisesta levosta kaikki irti:

Kana-teriyaki ja House <3
 
Ostin House-boksin eilen ajatellen, että katson lomalla sen minkä ehdin, niissä väleissä kun en liiku tai ole muuten parempaa tekemistä. No, nyt kun sitä parempaa tekemistä ei tosiaan ole, niin saanpahan ainakin syventyä juonikuvioihin rauhassa.
 
Ja niin, tämänpäiväinen hieronta oli pala taivasta. Otan ehdottomasti tavaksi ja varaan seuraavan käsittelyn kolmen viikon päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti