Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Semilaiskuutta


Olipas jotenkin semilaiskan tuntuinen viikko, vaikka viitenä päivänä itseni liikkeelle sainkin. Kahvakuula tökki, ennen zumbaa ja spinniä väsytti tolkuttomasti, salille ei olisi huvittanut lähteä ja tänään olisi niiiiin tehnyt mieli mennä päiväunille lenkin sijaan. Mutta koska pakkaslukemat olivat inhimillisissä rajoissa ja aurinko paistoi, olihan sinne pihalle pakko lähteä. Ja hyvä niin, väitän pienen happihyppelyn piristävän paljon enemmän kuin parin tunnin päiväunien, joiden jälkeen kuuppa on ihan jumissa.

Nyt muuten tökkii kirjoittaminenkin, typotan suunnilleen jokaisen sanan ja ÄRSYTTÄÄ.

Muunkin elämän kannalta ihan jees viikko, kävin tosiaan uusimassa kynteni (kuvia lienee luvassa jossain vaiheessa) ja suorittamassa parin tunnin poski- ja vatsalihastreenin Jaakko Saariluoman juttuja kuunnellen. Hauska mies, melkeinpä hauskin niistä jotka olen nähnyt. Eilen kävin vielä työkaverin kanssa leffassa, joten viikkoon mahtui pitkästä aikaa paljon muutakin ohjelmaa poukkoilun lisäksi.

Huomenna kilpparilabraan, soittoajan saan todennäköisesti loppuviikolle jolloin olen taas piirun verran viisaampi. Oli arvojen kanssa niin tai näin niin josko tuo elämä alkaisi pikkuhiljaa voittaa - nukuin viime yönä piiiitkästä aikaa seitsemän tuntia heräämättä kertaakaan, joten toiveita kokonaisista öistä alkaa taas olla horisontissa. Hyväunista alkavaa viikkoa muillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti