Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hajatuksia männäpäiviltä

- Hävitin tänään elämästäni puoli tuntia. Laitoin ruuan uuniin ja kävin sohvalle ajatuksena pitää silmiä hetken aikaa kiinni, ja laitoin varuilta kellon soimaan puolen tunnin päähän. Suljin silmäni, ja kello soi samantien. Mikä väsymys? Ja miksi en nuku öisin yhtä tehokkaasti?

- Maistoin tänään Dumle-donitsia. Eivät olleet niin pahoja kuin toivoin.

- Alan pikkuhiljaa päästä jyvälle spinningistä. Kävin tänään toista kertaa kevytspin-nimisellä tunnilla jolla kylläkin hikoilen kuin emakko, ja saatan jopa ymmärtää miksi siihen hommaan voi jäädä koukkuun. Ja sopiihan se koukkuuntuminen, kun usein olen tiistaina aamuvuorossa eikä muita kivempia tuntejakaan ole.

- Kun pidän koipiani tietyssä asennossa, näyttää siltä että minulla on pohjelihakset.

- Talvilomaan jäljellä 8 työvuoroa. Voisiko jo olla ensi viikon perjantai?   

4 kommenttia:

 1. "Maistoin tänään Dumle-donitsia. Eivät olleet niin pahoja kuin toivoin." HAHAHAHAA X-D Hyvin sanottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku sanoi helmikuussa, että oli maistanut niitä eivätkä olleet yhtä hyviä kuin oli odottanut. Riemastuin jo, että ehkä ovatkin pahoja tai muuten vaan epämiellyttäviä, mutta kissanviikset :D

   Poista
 2. Oletan työaamujeni alkavan synkeissä merkeissä, mutta tänään aamu ei ollutkaan yhtä synkeä kuin "toivoin", vaan sait mut taas hihittelemään aamujunassa :D Alan saada kohta kylähullun maineen Espoon junaradalla. Erityisesti pidin tuosta "Kun pidän koipiani tietyssä asennossa, näyttää siltä että minulla on pohjelihakset" :D Itsekin olen kerran peilistä tietyssä asennossa ja valaistuksessa nähnyt häivähdyksen reisilihasta. Kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, jos voin vaikuttaa noin positiivisesti jonkun aamuäreyteen ;)

   Pidin salilla taukoa jalkojennostoista ja istuin penkin reunalla niin, että päkiät olivat lattiassa mutta kantapäät ilmassa. Jostain syystä katse osui pohkeisiin ja olin saada slaagin, hyvä etten hihkunut vierestä kulkeneelle himobodarille että "mitä NUO on, sano onko ne LIHAKSIA, onko, sano nyt!!" :D

   Lihashäivähdykset on just parhaita, eikä mikään voita (avutonta) pullistelua vessan peilin edessä :)

   Poista