Sivut

torstai 21. maaliskuuta 2013

Punaista ja seepraa

Taisin viime viikolla luvata jotain, joten siinä. Tykkään seeproistani. Tykkään myös uudesta päästäni; luottoparturini monen vuoden ajalta muutti Tanskaan hoitamaan hevosia, joten piti etsiä uusi, ja onnekseni kynsihuoltajani on myös parturi-kampaaja. Onneksi todellakin, sillä ahdistuin jo valtavasti siitä, kuinka rasittavaa olisi ollut etsiä kokonaan uusi ja ennalta tuntematon tukkatohtori.

Hyvä näin. Uudesta kuontalosta on kuva tuossa sivupalkissa. Tyyli säilyy uskollisesti sarjassa pese ja pidä ponnarilla, mutta rrrrakastan tuota punaista.

4 kommenttia:

 1. Nätti kuva! :) (Ja astetta räleemmät kynnet!)

  VastaaPoista
 2. Superihanat hiukset! Mä niin rakastan punaista. Itsellänikin oli punaisensävyiset hiukset ehkä noin vuoden, mutta väri ei meinannut oikein pysyä ja sitten hermostuin ja blondasin hiukseni aika huonoon kuntoon :/ Nyt on kyllä tunne, että tarttis tehrä jotain, eikä tuo sun ihana punainen tukka kyllä nyt auta tilanteeseen yhtään, kun alkaa taas tehdä mieli punaista, huoh ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :) Punainen on hiuksissa miun lempiväri johon palaan säännöllisin väliajoin, vaikkei se oikein ikinä tahdo kestääkään tiheän pesuvälin takia. Tällä kertaa ostin kotiin color mask -hoitoaineen jonka pitäisi pelastaa edes vähän, joten josko tuo nyt säilyisi edes vähän aikaa nättinä :)

   Poista