Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Parhausasioita

Pienestä se voi ihmisen mieli joskus tulla hyväksi. Laitoin pari päivää sitten Lempparille angstipäissäni itkuvinkuvonku-sähköpostin, jotta en tykkää uittaa salaattia öljyssä ja avokado tökkii ja yhyhyy, eli voisinko mitenkään handlata tuota rasvapuolta pähkinöillä. Sain siunauksen asialle, jee! Eli heippahei avokadot ja tervetuloa väli- ja iltapalarahkan pähkinät, teitä onkin ollut jo iiiiso ikävä.

Vielä isompi jee:

Paikallisessa kioskissa myydään tällä viikolla irtokarkkeja ja Parrot'sin pähkinöitä puoleen hintaan, koska toimittaja vaihtuu. Jumankekka, pähkinöitä 9,90 eurolla kilo! Ostin vaatimattomat 845 grammaa ja suunnittelen vielä toista täsmäiskua loppuviikolle. Huomatkaa myös ammattilaisuutta hipova kuvanmuokkaustaidonnäyte jolla estän sen, ettei ainakaan tätä kautta kukaan ehdi apajille (muahahahahha). Siellä oli muuten niitä maailman parhaita suklaakuorrutteisia cashewpähkinöitäkin, hmmm...

Kaikista isoin jee: Fressin kesäohjelmistoon tulee bodyattack! Huutomerkki! Mie tulen niiiin kuolemaan sinne, mutta ei se haittaaaaaaa. Jee!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ne on :) Rahkaa, mehukeittoa ja muutama cashew niin avot. Eikä tosiaan ne suklaakuorrutetutkaan pahoja :P

      Poista