Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Sweat sweat sweat

Mistä tietää, että on ihan oikeasti kuuma? Siitä, että sääreni hikoilevat. Hikoilen kyllä yleensäkin kuin mikäkin emakko, naama ja selkä valuvat vettä ensimmäisinä. Joka kesä tulee kuitenkin se hetki, kun lämpötila salilla tai jumppasalissa nousee sellaisiin lukemiin, että sääriini ilmestyy kalvo. Se hetki oli tänään.

Viehättävää ja naisellista, ja kaikkia epäilemättä kiinnosti, tiedän. Tuota päivää vain osaa jo odottaa keväästä lähtien, ja joka kerta se on yhtä huvittavaa. Fressillä on treenimahdollisuuksia neljässä kerroksessa, joista naisten sali on ylimmässä. Kyseessä on kivitalo joka lämmettyään ei ihan heti jäähdy, ja adding insult to injury, naisten salilla on kaksi kattoikkunaa. En ole nähnyt siellä lämpömittaria, mutta tänään olo oli kuin turkkilaisessa saunassa. Kun sain valtaosan liikkeistä tehtyä ja pääsin lopettelemaan treenin alempaan kerrokseen jossa ilmastointi jopa toimii, teki mieli itkeä onnesta.

Noniin. Nyt olen saanut aikaan kaksi kappaletta aiheesta kuumuus ja hikoilu. Tiettävästi missään muualla maailmassa ei ole tällä hetkellä lämmintä, ja lienen ainoa hikoilusta kärsivä henkilö, joten kaikki tämä on ollut kiinnostavaa, hyödyllistä ja informatiivista. Kenties myös erittäin ovela ja hienosti suunniteltu peitetarina sille, ettei viikon treeneistä ole mitään sanottavaa.

Taisin aiemmin mainita, etten erityisesti nauti kuumuudessa treenaamisesta, joten kuluneen viikon treenit jäivät niihin "pakollisiin". Kirjoitin joskus maanneeni x-asennossa olohuoneen lattialla tuulettimen alla, mutta silloin se oli vale - tällä viikolla sen sijaan ei. Keskiviikkona kävin hieronnassa, ja kyllä se pohkeiden käsittely vaan on niin ihanan kamalaa. Pohkeita hierottaessa hikinen selkäkin ehti hitusen kuivahtaa, vaikka sanoinkin hierojalle, etten loukkaannu jos hän tuntee polttavaa halua pestä minut painepesurilla ennen käsittelyä.

Viiden työvuoron päästä alkaa loma, enkä lievästi ilmaistuna malttaisi odottaa. Tilaukseen olen laittanut +20-25 lämpöastetta kolmeksi viikoksi ensi perjantaista lukien, mutta en ihan virallisesti uskalla ääneen toivoa lämpötilan laskua - menneiden viikkojen vaihtoehdot kun tuntuvat olleen joko 15 tai 29 astetta, eikä mitään siltä väliltä. Kaikesta tästä narinasta huolimatta väitän silti tämän olevan mukavampaa kuin auton lapioiminen puolimetrisen hangen alta. Kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti