Sivut

torstai 20. kesäkuuta 2013

Kk-mittaus

*epämääräistä kiukkuraivoamista aiheesta en ikinä tee mitään oikein*

Olisiko se sillä kuitattu? Ai ei? No höh.

No joo. Paino oli noussut edelliskerrasta, mikä ei ollut yllätys. Sen sijaan kyrsiinnyin aivan suunnattomasti siitä, miten vähän olin saanut lihasta lisää, ja siitä, miten paljon nousseesta painosta oli rasvaa. Oikeasti nyt hei. Syön varmasti tuplamäärän proteiinia päivässä verrattuna viime vuoden loppuun, ja voimat ovat kasvaneet ihan mukavasti. Ilmeisesti olen sitten siitä poikkeuksellinen tapaus, että nostelen sitä rautaa läskin voimalla. S*****a.

Pt tosin oli tapansa mukaisesti kannustava. Totesi, että ottaen huomioon koko vuoden jatkuneen stressailuni ja huonot yöuneni, ei pidä antaa testituloksille liikaa painoarvoa. Ja että kunhan saan stressitekijöitä vähemmäksi, syksyllä voitaisiin keskittyä enemmän rasvanpolttoon. (Ironista kyllä, että juuri kun pääsin hänellekin kertomasta, miten kotirintamalla on ollut jo jonkin aikaa seesteisempää ja toiveita stressin laantumisesta on näköpiirissä, kotiin päästyäni kuulin taas epätoivottuja uutisia kotoa.)

Kiukkuiset itkupotkuraivarit vedin heti autossa, vieläkin ottaa ohimoon mutta henki kulkee jo. Jahka pääsen taas yli tästä "ihan sama mitä teen kun perseelleen menee kuitenkin" -olosta, niin ei kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Ellei muskeleita tule lisää, niin kasvaa tässä ainakin sisu.

2 kommenttia:

  1. Voi Anni, harmillista, että treenailu ei ole tuottanut haluamaasi muutosta. En kuitenkaan usko sekuntiakaan, että treeni olisi mennyt hukkaan. Ihan taatusti olet saanut lisää voimaa ja ennen kaikkea paljon hyvänolon endorfiinihetkiä liikunnan jälkeen :) Edelleen suosittelen sulle juoksua kehon "säikäyttämiseksi" ;) Kovasti voimia ja tsemppiä sulle! Eikä missään nimessä leukaa rintaan, vaan ylpeenä vaan kohti tuulta nainen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempistä, ihanainen :) Kyllä se tästä taas, kun pääsee alkuharmituksesta yli. Enkä itsekään usko hikoilun olleen turhaa, painoja nousee kuitenkin huomattavasti enemmän kuin muutama kuukausi sitten. Eespäin vaan, sano mummo lumessa :P

    VastaaPoista