Sivut

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Semi-pms

Blogillani ei taida juuri olla miespuolisia lukijoita, mutta mikäli sellaisia löytyy, suosittelen heitä skippaamaan tämän. Nothing to see here.

Pohjustuksena sen verran, että vaihdoin yhdistelmäpillerit mineihin noin kuukausi sitten, enkä ihme kyllä ole joutunut sivuvaikutusten uhriksi. Ainakaan vielä. Mutta jollain tavalla kroppani on kuitenkin hämmentynyt, sillä elinkautiset eivät alkaneet eilen kuten olisivat tehneet, jos söisin edelleen entisiä nappeja. Terkkarin sanojen mukaan epäsäännöllisyydet ovat hyvinkin normaaleja enkä olekaan osannut huolestua, mutta yksi mielenkiintoinen seikka hommassa on: kärsin tällä hetkellä ilmiöstä nimeltä elinkautiset ilman elinkautisia. Lähinnä siis mielentilallisesti, höystettynä ajoittaisella juilimisella vatsassa.

Ja sitten jaarittelusta siihen itse pointtiin: tiedättekö, mikä ei ole hyvä idea elinkautisten tai muka-elinkautisten aikaan? Lähteä farkkuostoksille. Tulipa kaiken huipuksi valittua kauppa joka myy farkkuja, jotka poikkeavat mitoitukseltaan täysin kaikista aiemmin omistamistani. Kyllä tekee gutaa semi-pms:n kourissa möyrivälle itsetunnolle, kun oma normaalikoko suunnilleen nauraa räkäisesti päin naamaa, eikä kokoa suurempikaan oikein miellytä. Ja kun joutuu juoksemaan sovituskopissa useamman kerran vain todetakseen, että näköjään olisi parasta pukeutua suosiolla juuttisäkkeihin. Ja tulee vielä hikikin.

Turha kai mainitakaan, etten ostanut uusia farkkuja. Vielä en ole päättänyt, lopetanko syömisen ikuisiksi ajoiksi vai ostanko kaapin täyteen verkkareita.

kuva 

Mutta hei, kävin tänään pitkästä aikaa pilateksessa. Se sentään oli kivaa. Lisäksi pakko antaa extrakiitosta ihanalle miehekkeelle, joka on kenties osannut olemuksesta ja rivien välistä lukea vallitsevan mielentilani, ja jaellut kehuja erityisen paljon <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti