Sivut

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Lomille lompsis

Ainiin, olihan minulla joku blogikin.

Pt sanoi edellisessä tapaamisessa, että syksyllä voitaisiin kokeilla keskittyä rasvanpolttoon ja lisätä aerobista treeniä, ehkä jopa punttistelun kustannuksella. Tarkoittaen käytännössä sitä, että tekisin kaksi salitreeniä viikossa niinä viikkoina kun ne aikatauluun ilman mielettömiä ponnistuksia mahtuisivat, ja työkuvioiden jne niin vaatiessa korvaisin kaksi punttikertaa yhdellä kahvakuulailulla. Vielä en ole salitreeneistä malttanut luopua, mutta takaraivossa yritän pitää tuon aerobisen lisäämisen, joten maanantaina oli ohjelmassa tunnin crossailu.

Tiistaina ja torstaina kävin lenkillä, ja torstaina innostuin pitkästä aikaa kokeilemaan hölkkäämistä. En ollut ottanut sykevyötä mukaan, joten päätin mennä fiiliksellä, ja juosta niin kauan kunnes kuolen. Kuolemaa ennen vastaan ehti tulla kaupungin keskusta, ja koska en viitsinyt kaiken hälinän keskellä puuskuttaa, maratonilleni tuli mittaa 1,1 kilometriä. Hengästytti kyllä, mutta jäi silti pienoinen polte kokeilla joskus, jaksaisinko kenties pidemmällekin. Eikä se nyt oikeastaan ihan niin kauheaa edes ollut.

Keskiviikon rinta-selkä-päivä oli varsin jees. Vinopenkki- ja pystypunnerruksissa sain käyttää isompia painoja kuin tähän asti, joten pitkästä aikaa (r-s-päivänä) lähdin salilta hihkuen pääni sisällä jeetä. Ylätaljaan tarvitsisi kysyä jotain vinkkejä jossain vaiheessa, kun siinä kehittyminen tuntuu jotenkin tökkivän. Se 50 kiloa nousee kyllä muutaman kerran, mutta painaa niin maan p*rkeleesti.

Ja se tärkein: täällä alkoi lomalomalomaaaaaa. Kolme viikkoa omaehtoista tekemistä ja tekemättömyyttä, ah autuutta! Urhistelun aion ehdottomasti pitää mukana kuvioissa, mutta nauttia myös leivästä ja sirkushuveista:

Käytiin miehen kanssa moikkaamassa tuollaisia kavereita. Hienoja elukoita kuin mitkä <3

4 kommenttia:

 1. Oi mahtavaa olet päässyt hölkän makuun! Siitä se pikkuhiljaa lähtee! Ja hei haluaisitko hieman valottaa tulevan saliohjelmasi sisältöä, kun sen saat käsiisi? Mulla ois tarkoitus aloitella salitreenejä, mutta kaipaisin ideoita sellaiseen kohtuu yksinkertaiseen mutta päräyttävän tehokkaaseen saliohjelmaan ;) Ihanaa lomaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma uusitaanko saliohjelmaani nyt heti alkusyksystä, kun vasta tuossa toukokuun lopussa sain pyytämäni kaksijakoisen. Tallessa on tosin se tuota edeltänyt yksijakoinen, jossa koko kropan sai käytyä läpi vähän reilussa tunnissa. Jos haluat, niin voin ehtiessäni kirjata sen siulle ylös, vaikka siun oman blogin kommentteihin ellet välttämättä halua sähköpostiosoitetta antaa julki :)

   Poista
  2. Yksijakoinen, noin tunnin kestävä ohjelma kuulostaa just täydelliseltä! Mulla on blogimeilinä parempiapolkuja (at) gmail.com, jonne voi lähettää viestiä, jos suinkin ehdit/haluat :) Olisin kyllä superiloinen kun saisin vinkkiä miten yksijakoinen ohjelma kannattaa rakentaa!

   Poista
  3. Ok, laittelen viestiä tuohon osoitteeseen :) Eiväthän kaikki ohjelmat tietenkään sovi kaikille jne, mutta muistaakseni itselläni oli tuossa ohjelmassa melko "yleispäteviä" liikkeitä. Ohjelma tehtiin siltä pohjalta, että ehdin/halusin käyttää viikossa yhden kerran salilla, joten kyllä tuolla varmaan alkuun pääsee :)

   Poista