Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Parantumaan päin

Ei ihan normaali viikko, mutta sentään jotain sinne päin. Ja hei, ei yhtään sick dayta! Edistystä, ja se jos mikä tuntuu hyvältä. Vähän varoen piti kuitenkin urhistella, sillä tassun ruhje tuntuu edelleen. Ei varsinaisesti hidasta menoa, mutta laittaa kuitenkin miettimään sitä, mikä on järkevää. Tähän pohjautuen naputtelin tiistaina combat-seuralleni viestin, etten taida vielä uskaltaa hypätä kipeällä jalalla, joten parempi katsoa seuraavalla viikolla uudelleen. Keskiviikon jamiin lähdin kuitenkin käpälää uhmaten, ja vaikkei se tuntunut muutamasta hypystä suoranaisesti riemustakaan kiljuvan, ei sentään pahentunutkaan. Järkevyyden ja miehaluantahdonyhyyn välillä tasapainottelu on välillä tunneihmiselle hankalaa, mutta on se järjen ääni onneksi hitusen vahvistunut siitä, mitä se joskus on ollut.

Pumpissa kävin tänään viidennen kerran, ja alan pikkuhiljaa päästä siihen hommaan sisälle. Näyttää siltä, että pumpista tuskin koskaan tulee sitä lemppareista lemppareinta, jonka biisit saavat ihon kananlihalle ja meininki leijailemaan riemusta vielä seuraavanakin päivänä, muttei se missään nimessä mitenkään perseestä ole. Beige on muuttunut joksikin vahvemmaksi väriksi, joten näen tässä kyllä tunnin, joka jää ohjelmistoon vakituiseksi ja jonne vielä menenkin ihan mielelläni. Ja on tuossa ihankivuudessa yksi iso plussa: en juurikaan välitä siitä, kuka tuntia ohjaa. Olen esimerkiksi bodyjamissa ja zumbassa todella ohjaajakeskeinen enkä kovin mielelläni mene ennalta tuntemattomien vetämille tunneille, sen sijaan viidellä käymälläni pumppitunnilla on ollut neljä eri ohjaajaa. Eikä se ole haitannut, päinvastoin; on mielenkiintoista nähdä eri ohjaajien tapoja, kun tietää joka tapauksessa saavansa pahimmillaankin kohtuullisen treenin. Kun ei mene tunnille liian korkein odotuksin, ei putoa korkealta (eipä silti, kaikki näkemäni pumppiohjaajat ovat olleet varsin asiallisia). Kun taas menee vaikka jamiin odottaen ilotulitteita ja serpentiiniä, romahtaa kutakuinkin pilven reunalta, jos kemia ohjaajan kanssa ei pelaakaan.

Alkavalle viikolle olisi varattuna combat, jami ja pumppi. Tällä hetkellä tassuun ei käy kipeää, joten pitäkää peukkuja että asia ei oleellisesti muutu huonompaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti