Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

Jumpparin uudet vaatteet

Alkuun tervetulovilkutus uudelle lukijalle!

Ei ole mikään salaisuus, etten varsinaisesti nauti vaateshoppailusta tällä hetkellä. Olen huikean itsekriittinen kaiken suhteen, joten mieluummin hiihdän ympäriinsä samoissa vaatteissa kuin näen sen vaivan, että yrittäisin etsiä jotain uutta.

Sen sijaan rakastan treenivaateshoppailua, myös nykyisellä olomuodollani. Löysin itseni herkästi urheiluvaateosastolta jo ennen paisumistani, eikä tilanne ole sen suhteen muuttunut miksikään. Minusta valtaosa treenivaatteista on kauniita ja mukavia, ja useimmiten löydän kyseiseltä osastolta jotain minkä hyväksyn ruhoni verhoksi, toisin kuin muilta osastoilta.

Niinpä nimesin mielessäni tietyn summan, lähdin kaupungille ja annoin itselleni luvan antaa palaa. Valitsin kohteekseni yhden paikallisista urheiluliikkeistä, jossa myydään isojen merkkien lisäksi puljun omaa merkkiä, ja jossa on suhteellisen usein ihan kohtuullisen hyviä tarjouksia. Hikisen sovituskoppisession lopuksi minulla oli sylillinen hyväksi katsomiani jumppavaatteita, joiden yhteissumma oli hitusen yli puolet siitä, mihin olin alkujaan varautunut. Siinä kohtaa tuli huono omatunto, joten päätin säästää loput tuhlattavaksi seuraavaan kertaan.

On jotenkin huvittavaa, että vaikka kotona lähtiessä uhoaisin mielessäni, että nyt repäisen ja ostan pelkkää Nikeä, päädyn kuitenkin lopulta ehkä yhteen Niken tuotteeseen ja valitsen lisäksi muita (ylläri että näin kävi nytkin). Don't get me wrong, jos olisin miljonääri tai edes huippuhyvätuloinen, tätä ongelmaa tuskin olisi. Mutta pirkkapalkalla elellessä huono omatunto iskee joka kerta, kun edes ajattelee panostavansa johonkin muuhun kuin siihen ihan välttämättömimpään.

Sain joka tapauksessa saaliiksi kolmet housut ja kaksi toppia (huomatkaa yliaktiivinen kuvausassistentti):

housut Reebok (hankin nämä myös violettina)
toppi Bodywatch

housut Bodywatch
toppi Nike

Tuo Nike on elämäni ensimmäinen Dri-Fit. Haittaakse, jos en enää ikinä suostu ottamaan sitä pois päältä tai ainakaan pukeutumaan mihinkään muuhun? En ole edes testannut tuota vielä käytännössä, mutta toppi on niin unelmanpehmeä, että tahtoisin muuttaa siihen asumaan. Tuntuu kuin ei olisi vaatteita päällä ollenkaan, ja mikäs sen parempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti