Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

Jeejee PT ja muita hienouksia

Wuhuu, minulla on ensi viikon perjantaiksi varattu aika personal trainerille! Täyttelin joskus elokuun lopussa Fressin asiakastyytyväisyyskyselyn, johon vastanneille luvattiin palkkioksi 55 minuuttia laatuaikaa pt:n seurassa. Asia ei tähän mennessä ollut edennyt mihinkään joten ehdin jo vähän unohtaakin koko jutun, mutta nyt siitä on joka tapauksessa tulossa totta.

Olen käynyt pt:lla aiemminkin; muistaakseni viime syksynä otin jonkun kolmen kerran paketin, jolloin katsottiin saliohjelmaa sun muuta. Silloiset painonpudotustoiveet kaatuivat kilpirauhasongelmiin ja syksyn ollessa muutenkin vaikea salitreenaus jäi moneksi kuukaudeksi. Keväällä aloitin uudelleen, mutten saanut koskaan aikaiseksi päivittää ohjelmaa, vaan lisäilin ja poistelin liikkeitä mieleni mukaan.

Tällä hetkellä motivaatio salin puolella treenaamiseen on nollassa vaikka jumpissa juoksenkin suu vaahdossa, joten tapaaminen tulee oikein hyvään saumaan. Taikoja eivät personal traineritkaan tietääkseni osaa tehdä, mutta josko saisin treffien myötä taas vähän pontta punttien nosteluun. Toiveet ainakin ovat taas heränneet, joten katsotaan sanoi tohtori.

Loppuun vielä pakko fanittaa ja hehkuttaa. En ole juurikaan seurannut Dancen kuluvaa kautta, mutta tänään tuli katsottua jaksoa puolella silmällä. Kilpailijoista en tosiaan osaa sanoa juuta tai jaata, mutta ai hyvää päivää sitä Hanna Karttusen ja Victor da Silvan loppunumeroa. Leukani putosi lattialle jo heti alussa, enkä ole tainnut saada sitä nostettua vieläkään. Ihastelin parin kemiaa, työskentelyä ja kehonhallintaa jo jollain Tanssii tähtien kanssa -kaudella, mutta tämä oli taas jotain aivan käsittämättömän upeaa. Kuolaus, kiitos ja kunnioitus, huhhuh.


2 kommenttia: