Sivut

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Oikein jees

Omituisen näköinen viikko. Kolmen lepopäivän putki johtuu keskiviikolle sattuneesta hieronnasta, kun hierojan ohjeiden mukaisesti vältin rankkaa liikkumista sekä edeltävän että seuraavan päivän. Mutta oli kyllä taas ihanaa! Pohkeiden ja takareisien hierominen tekee edelleen aika imakkaa, mutta olen tainnut oppia sietämään sitä ihanaa kamaluutta suhteellisen hyvin. Ensimmäisillä kerroilla ulisin ääneen alusta loppuun, nyt ensimmäiset auauauuu:t karkaavat suupielestä vasta silloin, kun mennään ns. syvemmälle.

Maanantain combat oli ensimmäistä kertaa, jos ei suoranaisesti yhtä helvettiä alusta loppuun, niin ainakin haastavampaa ja tikkuisempaa kuin aiemmin. Töitä oli 11-17 ja syöksyin töistä suoraan tunnille, ja olin pakannut mukaan yhden ylimääräisen eväsleivän. Aikaisemmin olen pärjännyt normieväillä + tuolla yhdellä ennen tuntia imaistulla leivällä, mutta nyt nälkä ei mennytkään ohi niin helposti. Hieman tunnin alun jälkeen alkoi nipistellä koko vatsaa, mikä on itselle hyvin tyypillistä silloin, kun on tarpeeksi nälkäinen. Nipistely ei hellittänyt, joten loppupuoliskon hyppypolvet sun muut oli pakko keventää tai jättää kokonaan pois, kun oli niin tukala olo. Kotiin päästyäni en olisi voinut syödä hernekeittoani nopeammin, vaikka olisin vetänyt sen henkeen. Ja vaikkei tunnissa vikaa ollutkaan, niin jäi silti vähän kökkö fiilis.

Perjantaina kolmen vartin zumba lämmittelyksi ja rinta-selkä-olkapää -reeni salin puolella. Zumbakaan ei ollut perseestä tällä kertaa, sillä ohjaamassa oli yksi all time favoriteistani, ja hänen zumbansa on sellaista perustanssia ilman kikkailuja. Salin puolella ei ihmeellisyyksiä, penassa taisin päästä samoihin painoihin joilla tein ennen sairastelun alkua.

Tämän päivän jalkatreeni oli varsin jees, sain taas jalkaprässiin yhden sarjan ajaksi 150 kiloa. Jalkaliikkeiden jälkeen tulikin sitten mieleen, että huomisellehan on taas varattu combat, jonne mieli halajaa yli kaiken sillä pari seuraavaa viikkoa tulevat jäämään välistä. Koivet olivat kuin keitettyä spagettia, joten saa nähdä miten potkut ja hypyt huomenna sujuvat.

Kaupungillakin piti pyörähtää tänään, sillä parissa sporttiliikkeessä oli ihan mukavat alennukset. Löysin viralliset spinnikengät (jos ei pariin viikkoon kuulu postausta niin tulkaa irrottamaan minut niistä polkimista), ja tämän:

Ainut kappale, omaa kokoa, ovh:sta -60% ja siitä vielä 25% lisäalennus. Jackpot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti