Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Melkeinkipeä

Käykö "kävin kaksi kertaa lenkillä" postauksesta? Ai ei? No höh. Oli tosiaan tarkoitus mennä maanantaina combattiin edellispäivän jalkatreenistä huolimatta, mutta kurkkukipu päätti toisin. Sen jälkeen kurkkua onkin kaivellut ja ottanut henkeen vähän koko viikon. Ei kuitenkaan niin paljon että olisi tarvinnut mennä lääkäriin, joten kävin töissä normaalisti enkä mielestäni ollut kunnolla kipeä - ei sairaspäivämerkintöjä. Viikon molemmat lenkit olivat suht rauhallisella tahdilla tehtyjä, sillä yritän parhaani mukaan olla ärsyttämättä hengitysteitäni yhtään sen enempää kuin on pakko.

Turha mainitakaan, että pää tähän touhuun kyllä hajoaa - olla nyt parin viikon välein joko kipeänä tai melkeinkipeänä. Pah.

Keskiviikkona kävin tosiaan Lempparin juttusilla. Allekirjoitin sopimuksen 10 kerran paketista josta osan jo maksoinkin, mutta tiedän silti, mihin yli puolet veronpalautuksistani menee. Mutta no, enpä tiedä onko omaan hyvinvointiinsa sijoittaminen niin kauhean huono ratkaisu, ja kuten edellisessä postauksessa totesin, jäi hirmuisen hyvä mieli koko jutusta.

Käytännössä paketti tulee koostumaan uusista saliohjelmista, ravinto-ohjauksesta ja kehonkoostumusmittauksesta, sekä yhteisistä treeneistä. Kirjoitin Lempparille tämän viikon ajan ruokapäiväkirjaa, ja keskiviikkona menen uudelleen käymään hänen juttusillaan. Saan todennäköisesti noudatettavakseni jonkinlaisen "ruokavalion" tai -suunnitelman, ja totesin haluavani myös kehonkoostumusmittauksen, vaikka tulokset eivät mieltä hiveleviä tulekaan olemaan. Ruokavalioajatuksesta olen pääosin mielissäni - ehkä tästä kaikesta tulee helpompaa kun joku kertoo, mitä minun pitää syödä (tai sitten kapinoin kaikin voimin vastaan ja syön ensimmäisen viikon pelkkää suklaata).

Tein myös jotain mitä en ole tehnyt koskaan ennen, ja mikä olisi ehkä pitänyt tehdä noin kaksi ja puoli vuotta sitten - otin nk. aloituskuvat. Eiväthän ne silmää hivelleet, mutta josko tulosten seuraaminen olisi mielekkäämpää tai ainakin helpompaa, kun on jotain konkreettista. Mittanauhalla olen leikkinyt ennenkin ja leikin myös nyt, jotta pysyn kartalla ulottuvuuksistani. Ja niin - ne aloituskuvat julkaisen suunnilleen vain kuolleen ruumiini yli, eli aikaisintaan siinä vaiheessa kun jotain silmällä nähtävää muutosta on tapahtunut.

Postaus aiheesta "onko trainerin palkkaamisessa järjen hiventä" on edelleen ajatustyön alla. Hang in there :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti