Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

Kuulumisia

Sairastelu jatkuu, ja sitä myöten liikuntatauko ainakin tämän viikon loppuun. Kävin eilen lääkärillä kertomassa, että olin pari kuukautta sitten oikein kunnon flunssassa äänenlähtöä myöten, 3-4 viikkoa terveenä, 1,5 viikkoa sairaana, 2 viikkoa terveenä ja nyt taas viime viikon alusta semikipeänä. Lekuri tsekkasi ontelot, korvat ja keuhkot (sain kuuntelun lisäksi puhaltaa sellaiseen ihmeelliseen härveliin) - kaikki puhtaat. Sain kuitenkin antibioottireseptin sitä ajatellen, että yhdellä työkaverilla on mykoplasma ja toisella mahdollisesti myös, eli mikäli oloni ei kohennu sunnuntaihin mennessä, ensi viikon popsin nappeja. Sanomattakin selvää, että soisin vointini parantuvan.

Kävin myös Lempparia tapaamassa, vuorossa oli kehonkoostumusmittaus ja ruokavalioasiaa. Lemppari oli kovin kannustava kk-tulosten suhteen, eikä tilanne ruokapuolenkaan kanssa ole kuulemma ollenkaan toivoton. Opin myös, että vasen puoleni on vahvempi kuin oikea, ja keskivartalossani on keskimääräistä enemmän lihasta. Olisin todennäköisesti nauranut itseni tärviölle, ellen olisi ollut niin hämmästynyt. Siellä ihran alla siis on kuin onkin jotain!

Totesin myös sen, etten handlaa pettymyksiä kovin hyvin. Kuulin eilen etten saanut yhtä hakemaani ja kovasti himoitsemaani työpaikkaa, ja lisäksi korviin kaikui jälleen kerran uutinen yhdestä itsemurhayrityksestä. Nämä kaksi yhdistettynä johtivat herkkupäivään (tunnesyöjä, minäkö?), mutta mikä kuitenkin lämmitti hitusen mieltä kaiken sen ulvonnan keskellä oli se, että siihen herkkupäivään kuului 70g minipussi sipsejä ja Fazerina-patukka. You know, ison sipsipussin ja suklaalevyn tai 0,5l jäätelöämpärin sijaan.

Tänään kävin shoppailemassa:


Kuva löytyy myös Instagramista, tekstillä "New #best #friend, I can't believe I actually need that to #eat". En tosiaankaan voi uskoa, että vuosikausien rimpuilun jälkeen itseasiassa halusin ostaa tuon vempeleen, mutta katsotaan, josko siitä olisi ihan oikeaakin hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti