Sivut

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Oho

Hupsista #1: Olen syönyt kahtena peräkkäisenä päivänä Subin lounaan. Saatoin myös syödä jälkkäriksi suklaavanukasta. Molempina päivinä.

Hupsista #2: Edellinen täysin treenitön päivä taisi olla pitkäperjantaina. Olen keskiviikkoisten pt-treffien ja eilisen combatin jäljiltä siinä (muiden mielestä) raivostuttavassa pirkkopirteä-tilassa, kun haluaisin vaan urhistella ja vouhottaa ympäriinsä. Onneksi jumiin menneet perse ja takareidet sekä combatin aiheuttama ihana kireys lapojen välissä ja olkapäissä estävät pahimman kaistapäisyyden. Tänään menen vielä kevytspinniin, mutta sitten lupaan huilata kaksi päivää putkeen. Aikuisten oikeasti.

Hupsista #3:

Mitä tähän nyt voi enää sanoa? Minä, joka en ikinä koskaan milloinkaan voisi laittaa päälleni mitään neonkeltaista, ostin neonkeltaisen pitkähihaisen. No, enpähän ainakaan jää auton alle lenkillä.

Saman pitkähihaisen ostin oranssina eilen, samoin kuin mustan topin verkkoselkämyksellä (sydän). Keltainen jäi kuitenkin vaivaamaan mieltä niin paljon, että tänään oli mentävä takaisin. Ja kappas kun oli topin vieressä kivoja loose fit -housuja ja nätti huppari... Onneksi on palkkapäivä. Seuraavaksi lienee viisainta hankkia porttikielto Topsportiin.

2 kommenttia:

  1. Kai oot jo katellu Stockan hullujen päivien tarjonnan? ;) Vai oliks teillä siellä ees Stockaa? :D Mä tossa kurkin, et helposti sais sinne menee varmaa parisataa uusiin urheiluvaatteisiin, mut onneks budjetti on sen verran tiukilla, et taidan tyytyä vaan uusiin juoksutrikoihin (mua kiinnostavat yksilöt oli tarjouksessa torstaina).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän täällä pöndellä mitään Stockaa ole, mutta ehkä tässä tapauksessa vaan hyvä niin ;)

      Poista