Sivut

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Melkein-leukoja

Kyllä ihminen on fiksu eläin. Juuri, kun irvistyttävät lihasjumit ovat menneet ohi, tämä fiksu eläin menee ja hankkii niitä lisää. Ajattelin ensin, että tekisin jotenkin kevyehkön treenin kun keskiviikkona on se hierontakin, ja olisihan se sekä mukavaa että kohteliasta, jos ei karjuisi koko puolta tuntia.

Eilen illalla alkoi kuitenkin nakuttaa takaraivossa. Kumppariavustettu leuanveto. Kumppariavustettu leuanveto. Kumppariavustettu leuanveto. No just joo, ei siitä oikein tullut mitään viimeksikään. No ota se koroke siihen alle.

Pitihän se sitten kokeilla. Salilla sattui olemaan yksi tuttu samaan aikaan, joten pyysin häntä avuksi kuminauhaan hirttäytymisessä. Korokkeelta aavistuksen ponnistettuna ja tiukimmalla kuminauhalla 5 x melkein 1. Kohtahan niitä vedetään myötäotteella. Yhdellä kädellä. Lisäpainojen kanssa.

Tein niitä askelkyykkyjäkin smithissä, ja nyt on kropassa aivan jäätävä väsymys. Mieli on silti hyvä, mutta taitaisi se siitä huolimatta olla Nukkumasan aika. Mukavaista viikkoa!

3 kommenttia:

 1. No mutta. Meiänhän pitäs selkeesti miltei ottaa kisa kun taidetaan olla ihan samassa tilanteessa noiden leuanvetojen kanssa. Eli kumpi saa ensin leuan! Häviäjä tarjoaa toiselle... virtuaalisen proteiinipirtelön? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virtuaalinen proteiinipirtelö kuulostaa hyvältä :D

   Juuei tosiaan ihan vielä lähe, mutta ehkä joskus. En muuten ollut älynnyt, että sen kuminauhan voisi vetää polvienkin alle (vrt. kuva siun blogissa). Omassa versiossa se on jalkapohjien alla, mutta ehkä annan sen olla noin niin kauan, kun tarvitsen ponnistusapuja :P

   Poista
  2. Jalkapohjien alla mäkin oon joo pitäny, mut melkein kaikissa kuvissa se vaan oli polvien alla tai sitten vaan yhden jalan alla. Mä oon siis pitäny molempien jalkojen alla. Niinhän se kai on kireimmillään ja antaa eniten tukea, tai näin mä mun fysiikan taidoilla päättelisin :D Ehkä polvien alle siirtäminen on seuraava vaihe.

   Poista