Sivut

perjantai 7. joulukuuta 2012

Raapimet


Kattokaa ny ku ne on söpöt. Kynnet omat, päällä tosiaan kestolakkaus. Toivottu ja ennustettu kesto 2-3 viikkoa, käytännössä voi olla eri koska rahankäsittelytyö. Ehdotin esimiehelle, että voisin tästä lähtien poimia asiakkaiden vaihtorahat kassalippaasta pinseteillä, ei innostunut. Rakastuin näihin ensivilkaisulla, ja kieltämättä pelottaa, että tämä on ns. vain alkua. Haaveilen jo ties millaisista tekohärpäkkeistä, joten saa nähdä mitä tästä seuraa.

Tämä oli muuten 100. hölinäni täällä. Olisihan tämä voinut juhlallisempikin olla, mutta sisälsi ainakin glitteriä. Hihih.

2 kommenttia:

  1. Varo vaan, kohta susta tulee yhtä feikkipissis kun musta: geelikynnet (jotka teen ite, ni aattelen et ne on niiku taiteellinen harrastus :D), hiustenpidennykset (puolustuksekseni todettakoon, että kuitenkin klipsit, eli oon suurimman osan aikaa ilman) ja nyt tässä kattelin, että kun ollaan uudeks vuodeks menossa Riikaan, niin sieltä sais ripsipidennykset aika halvalla... :-)

    Mut ei, ihan supersödet kynnet kyllä! Mitä maksoi? Niin ja en nyt tarkkaan muista että missä kassalla sä olit (villi veikkaus olis yks A-alkuinen...), mut et voi hanskoja käyttää?

    VastaaPoista
  2. Joo sitähän tässä pelätään, että kohta on kaikki kokeiltu :D Noei.

    46 euroa oli hintaa näillä, 45e ranskis (yksvärinen olis ollu 35e) ja euron se otti noista tarroista. A:ssa olin muutama vuosi sitten, nykyään sellasessa paikassa jossa on kosketusnäytöt eli hanskat on no-no :( Kynsikkäitä kokeilin viime talvena kun lämpötila laski 13 asteeseen, mutta niillä ei saa minkäänlaista tuntumaa seteleihin ja toisaalta kynsikkäät nyt ei näiden kanssa autakaan :P Noo, pitää vaan seurata kauanko pysyy hyvänä.

    VastaaPoista