Sivut

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Pumppilemppari ja statseja

Kuluneessa viikossa ei ole liiemmin kehumista mitä tulee liikkumiseen, mutta ei suotta tartuta siihen - tämänpäiväinen pumppi nimittäin sujui varsin mallikkaasti. Kirjoittelin jokunen aika sitten kuinka pumppiohjaajalla ei ole juurikaan väliä, ja olen edelleen osittain samalla kannalla. En jätä pumppia väliin ohjaajavaihdoksen takia, mutta tänään kyllä löysin lempparini. Olen käynyt kyseisen ohjaajan tunnilla pari kertaa tätä ennenkin ja tykännyt, mutta nyt olin jotenkin ihan erityisen liekeissä. Tyyppi on ns. vähän jännä, mutta omalla kohdalla kyllä kemiat pelaavat ja kaveri saa revittyä minusta irti enemmän kuin joku toinen. Tästä innostuneena nostin muutaman biisin painoja taas hitusen, mistä johtuen jouduin skippaamaan loppucrossailun jalkojen jäätävän tärinän takia.

Koska tästä viikosta ei ole sen ihmeempää kommentoitavaa, innostuin vilkaisemaan heiaheiasta koko vuoden statsit.

Olen siis liikkunut kuluneena vuonna 280 kertaa. Jos tätä voisi lukea suoraan, treenikertoja tulisi hitusen päälle 5 per viikko. Heiaheia kuitenkin laskee jokaisen merkatun treenin yhdeksi kerraksi (esim. salipäivänä merkkaan alku- ja loppuverryttelyt puolen tunnin crossailuna ja lisäksi tunnin puntteilun = kaksi liikuntakertaa), joten lukema ei todellisuudessa ole noin imarteleva. Jakamalla kokonaistuntimäärän viikkomäärällä saa sen sijaan paremman kuvan, viikkotuntimääräksi tulee 4,8. On melko kivatsua huomata, että vaikka sinne tänne on sattunut treenitaukoja ja välillä energiataso on ollut miinuksella, olen päässyt lähelle viiden tunnin viikkotavoitettani.

Vuosi sitten tehty lupaus kolmesta liikuntakerrasta viikossa on nyt siis lunastettu, ja voin alkaa miettiä haasteita tulevalle vuodelle. Rakastan vartaloani ja sinkoan vaa'an alas parvekkeelta 2013? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti