Sivut

torstai 9. elokuuta 2012

Negapäivä

Seuraa joutavaa narinaa, skipatkaa ihmeessä.

Ettei nyt jollekin jäisi sellainen vääristynyt kuva että liikunnallinen elämäni on yhtä bambien balalaikansoittoa, tunnustan auliisti tämän päivän olleen kaikin puolin jotenkin... beige. En viitsinyt kirjoittaa perseestä sillä ei tässä nyt kaikki pielessä ole, mutta jotenkin vaan tympi kaikki ja ei mikään erityisesti.

Kurkku tuntui päivän mittaan vähän veikeältä, mutta veikkaan sen johtuvan enimmäkseen pudonneista lämpöasteista ja siitä, että puhuin tänään töissä yhteensä varmaan enemmän kuin kuluneen viikon aikana. Olin luonnollisesti yksin vuorossa joten ruuhka oli melkoinen, mutta koin päivän puolivälissä jonkinlaisen ahaa-elämyksen: minähän en tästä ressiä revi. Jos joku lähtee kalppimaan syystä etten ole vieläkään oppinut monistautumaan, sou not. Silti yksi näsäviisastelija kävi hermon päälle, vähällä oli etten sanonut että elä kuule ala miulle.

Selvisin työpäivästä ja kävin kaupan puolella katsomassa, olisiko tyhjään hyllypaikkaan ilmestynyt Valion kaakao-profeeleja. No ei pal näkynyt, ärsytti. Kävin katsastamassa kilpailijan tarjonnan, sama vika siellä. Ärsytti. Lopulta keksin ajaa ihan random-kauppaan josta vihdoin addiktioni kohdetta löysin, ostin heti 10 purkkia. Ei ärsyttänyt.

Kävin tänään pitkästä aikaa sh'bam-tunnilla, ja jouduin pitkin hampain myöntämään, ettei se sitten kuitenkaan taida olla minun juttuni (tai sitten tämänhetkinen ohjelma on hanurista, mutta veikkaan ensimmäistä). Olen niin henkeen ja vereen bodyjammailija, että kaikki muu ketkutus tuntuu korvikkeelta. Ja kun kerran on käsissä jo the real thing, niin eihän se laastarisuhde miltään tunnu. En olisi ehtinyt sh'bamia ennen pidettyyn bodycombatiin, mutta kieltämättä jälkikäteen harmitti siitä huolimatta. Jos olisin laittanut ruuan nopeammin ja syönyt nopeammin jajaja. No, tiedänpä jatkossa.

Jotta notta ei kai sen ihmeempää, kunhan ölisen. On silti piristänyt huomata, että kävijälaskuri juoksentelee hurjaa vauhtia entiseen verrattuna (senkö siitä saa, kun kirjoittaa tissit postauksen otsikkoon?). Mukavata, että viitsitte palata kerta toisensa jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti