Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kuvatuskailua


Otin joskus viime vuoden kesällä tavaksi merkata treenit kalenteriin jo parikin viikkoa etukäteen, käytännössä heti kun sain käsiini uusimman työvuorolistan ja pääsin varailemaan tunteja. Olen onnistunut pitämään kyseisestä tavasta kiinni edelleen, joskin joitakin päiviä saatan jättää tyhjiksi mutu-tuntumaa varten; jos jonain päivänä sali tuntuu houkuttelevammalta kuin lenkki, menen sen mukaan jne. Tämän päivän olin merkannut salipäiväksi jo pari viikkoa sitten, mutta tiistaina combat-ohjaaja ilmoitti pitävänsä ylimääräisen tunnin, jonka lopusta 15 minuuttia käytettäisiin tekniikoihin. Eihän sieltä voinut jäädä pois, ja jos mahdollista, olen nyt entistä enemmän liekeissä kyseisestä lajista. Ei sitä ihan joka päivä saa olla sekä työkaverinsa että raavaan miehen potkittavana, ja kivahan se oli itsekin mäiskiä päin pehmusteita.

Torstaina suksin mielestäni zumba-tunnille, mutta ohjaaja olikin ilmeisesti muuttanut järjestystä ja vuorossa oli sh'bam. Kuten joku ehkä ehti lukeakin, en ole aivan yhtä palavasti rakastunut bamiin kuin bodyjamiin tai zumbaan, mutta kyllähän se taas treenistä kävi. Saatan mennä jatkossakin, sillä kyllä siellä kaikesta huolimatta tulee hiki.

Ja ainiin. Jos siellä ruudun toisella puolella on kommentointihaluisia lukijoita, niin nyt olisi hyvä hetki avata sanainen arkkunsa. Luin jostakin että kuvaton blogi on kuolettavan tylsä, ja useimmiten se kyllä kieltämättä pitää paikkansa. En oikein osaa laskea noita Heiaheian screenshotteja kuviksi, joten aloinkin miettiä, että millä tätä touhua voisin kuvittaa. Kropassani ei ole tällä hetkellä mitään nähtävää, joten bikinikuvia ne eivät tule olemaan. Myöskään päivän asu -tyyppiset postaukset eivät oikein toimi, sillä suurimman osan ajasta hiihdän töihin tuulihousuissa, töissä vaihdan päälle ketjun vaatimat releet ja kotona hengaan ns. kotivaatteissa. Muiden tekemiä ruokapostauksia luen itse kuola poskella, mutta tuntuu oudolta ajatella, että omat sapuskani oikeasti kiinnostaisivat ketään. Weheartit:n inspiraatiokuvat eivät nekään tunnu oikein omilta.

Äh, olenpa tylsä. Mutta onko siis jotain, mitä haluaisitte nähdä? Viime postaukseen laitoin puolikkaan naamani, joten laitetaan tähän nyt sitten suurin osa kropasta (voin ottaa söpistelykuvia päästäni tai vaihtoehtoisesti kuvata kroppani ilman päätä, mutta en viihdy kuvissa kokonaisena). Käsivarret rajattu päälle hyökyneen itsekritiikin takia pois, ne olivat massiiviset, and not in a good way. Pääpaino on kylläkin tuon maailman hienoimman treenipaidan esittelyllä, ei niinkään allekirjoittaneen ruholla :)


Runnin' Rhino by Threadless

4 kommenttia:

 1. Runnin rhino on huippu! Mullakin on se yhdessä topissa, joka on valitettavasti ihan liian pieni. "Girly tank" niminen malli oli yllättävän pieni - ei riittänyt XL mulle :(

  Heti tulee mieleen yksi kuvatyyppi, jota et vielä tyrmännyt: shöböt eläimet :D
  http://cuteoverload.com/

  VastaaPoista
 2. Joo, on melekosia nuo jenkkien koot :) Meinasin tilata M:n, mutta onneksi tulin vilkaisseeksi kokotaulukkoa - ei ole tuo L yhtään liian iso.

  Pidetään shöböläiset mielessä :D

  VastaaPoista
 3. Toisaalta jossain toisessa kaupassa koot voi olla toisin päin - mulla on myös ihan sopiva M-koon paita olemassa...

  VastaaPoista
 4. Totta tuokin. Jenkkilästä en ole muuta tilannut kuin tuon yhden, mutta omistan esim. yhden Niken paidan L-koossa. Sitten taas Gina Tricotin perusteepparit ovat kaikki S-kokoa :) Pääasiassa kuitenkin kaikki ämmää.

  VastaaPoista