Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen heia

Hyvää joulunjälkeistä aikaa, ihmiset :) En meinaa uskoa, että näppäimistöllä on vuoden viimeinen sunnuntaikooste, ja ensi viikolla pitäisi vetää kimppuun koko vuosi. Aika on mennyt ihan hurjan nopeasti vaikka tuntuukin, että paljon on ehtinyt tapahtua.

Vaikka joulunpyhinä tuli treenattua lähinnä vatsalaukun venyvyyttä ja kestävyyttä, mahtui viikkoon jotain oikeaa tekemistäkin. Keskiviikkona oli suorastaan huutava pakko päästä raittiiseen ilmaan, joten ohjelmassa oli vajaan tunnin kävelylenkki. Torstaina kävin tunnetusti menettämässä henkeni sydämeni bodyattackille, ja vaikka keuhkot tuntuivat hommasta vähän säikähtäneenkin ja pohkeet ovat edelleen arat, niin haluan haluan haluaaaaaannn olla itsetuhoinen haastaa itseni taas pian uudestaan. Toivoa siis todellakin sopii, että tilaisuus siihen tarjoutuu ennen ensi joulua. Muistelisin nähneeni attack-ohjaajan nimen viime joulun tienoilla jonkun näytetunnin yhteydessä, mutta en kuollaksenikaan muista, mikä tunti oli kyseessä - jos attack, niin tokihan kerta vuoteen on parempi kuin ei kertaakaan, mutta kovasti kaipailisin tuntia vakkariohjelmistoonkin.

Perjantaina oli vuorossa punttia. Olin kaukaa viisas ja läheltä helvetin hyvännäköinen, ja tein koukistavat lihakset, joka on ohjelmana itselleni helpompi enkä onnistu saamaan sillä ruhoani totaaliseen toimintakyvyttömyyteen. Ojentavien ohjelmassa rääkätään kaikesta herneen nenään vetäviä etureisiäni, joten tämän päivän kahvakuulatreeniä ajatellen skippasin sen kokonaan. Hyvin tuntui menevän kuulakin perille Lempparin tsemppauksessa, joten huomisesta combatista tullee vähintäänkin mielenkiintoinen.

Ihanaista alkuviikkoa ja loppuvuotta, pitäkää kiinni toisistanne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti