Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

Randomness

Pari huomiota parilta edelliseltä päivältä:

1. En voittanut mykoplasma-arpajaisissa. Lääkäri soitti eilen ja sanoi, ettei minulla ole mykoa. Juuri muuta hän ei sitten sanonutkaan, joten vaikka tiedän verikokeeni tulokset katsottuani ne lekurifirman oma terveys -osiosta, en edelleenkään tiedä, mitä ne tarkoittavat. Olisin tahtonut kysellä jos ja vaikka mitä, mutta satuin istumaan soittohetkellä vakuutusyhtiön tädin juttusilla, ja joku kumma kohteliaisuuspuuska esti ärähtämästä puhelimeen, että selitä saatana. Ilmeisesti on vain nielaistava se, että sairastan neljättä flunssaa reilun kolmen kuukauden sisällä ja toivottava, että tämä olisi vihdoin tässä eikä niitä tulisi lisää.

2. Kotitekoisen pizzan väsääminen ja syöminen on tehokas tapa muistuttaa itselleen, miksi on yrittänyt omaksua uudenlaiset ja kevyemmät syömismeiningit. Pizza oli hyvää, mutta luojan kiitos sitä ei tule tehtyä/syötyä usein. Niin raivostuttavan itseriittoiselta kuin kuulostankin, niin en voi uskoa, että tuollainen toimintakyvyttömyyttä lähentelevä ähky oli joskus normaalia.

3. Paino on edelleen laskussa, neljättä viikkoa putkeen. Pizzaähkystä ja tänään tehdyistä joulutortuista huolimatta uskon vieläkin, että tämä hommahan skulaa.

Rauhallista itsenäisyyspäivän iltaa seuraavan kuvan myötä:


Kaunista, valkoista, rauhallista. Parvekkeen lasien takaa kuvattuna tietysti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti