Sivut

torstai 29. marraskuuta 2012

Uusi saliohjelma

"Tässä on nyt tää ylätaljaveto eteen, ja lähdetään siitä, että tän painopakan pitäis jäädä sulle melko pian pieneks."
"Siinä pakassahan on 50 kiloa!"
"Niin on. *tyhjä tuijotus*"
"No... okei."

Toistan itseäni, mutta on tuo trainerin olemassaolo vaan hyvä asia; tyyppi tuntuu olevan vakuuttunut siitä, että saa minut ajan kuluessa vetämään leukaa. Oma reaktiohan oli lähinnä hahahahahhhahhahahha just, mutta kai sitä ammattilainen tietää paremmin. Tuolla ylätaljalla imitoidaan leuanvetoa ja harjoitellaan jossain kaukaisessa tulevaisuudessa eteen tulevia koitoksia varten, kun ilmoitin melko napakasti, että vielä tässä vaiheessa ja näillä naruilla minua on turha laittaa mihinkään tankoon roikkumaan. Koska roikkumiseksi se kuitenkin menisi. Mutta ei nyt masennuta tai takerruta pikkuseikkoihin; ylätaljassa liikkui 30 kiloa ihan mukavasti, ja liikahtipa 35 kiloakin vaikka vaatikin enemmän työtä eikä tekniikka enää pitänyt loppuun asti. Mutta tuosta kolmestaviidestä on enää 15 kiloa siihen viiteenkymmeneen. Sitäpaitsi, onhan tuo pt:n pointti ihan pätevä: jos aion jossain vaiheessa elämää saada tämän ruhon nostettua leuanvetotangolla, niin sietää sen 50 kilon kevyeltä tuntuakin.

Lisäksi sain tehtäväksi vinopenkkipunnerrusta smith-tangolla (ja toistaiseksi todellakin sillä pelkällä tangolla), alataljasoutua, pystypunnerrusta käsipainoilla, etukyykkyä levytangolla sekä hauiskääntöjä ja ranskalaisia punnerruksia mutkatangolla. Jalkaliikkeeksi voin välillä ottaa kyykyn sijaan prässin, ja viimeistellä homman koukistus- ja ojennuslaitteilla. Keskivartaloliikkeitä ohjelmassa ei ollut erikseen mainittu, joten ne saan kuulemma valita itse jo aiemmin tutuiksi tulleista venkoiluista.

Vaikuttaa ihan jees-hommalta. Sain ohjelmaan paljon sellaista mitä en ole ennen tehnyt, joten josko kyllästymisvaara ei vainoaisi heti nurkan takana. Ja näin pari tuntia treenin jälkeen huomaa taas löytäneensä eri lihaksia kuin ennen, joten tässähän alkaa olla kasassa tapa jos toinenkin joilla saada itsensä toimintakyvyttömään jumiin. Niitä leuanvetoja odotellessa...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti