Sivut

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Tulikettu vapaalla


Pidin tänään treenivapaan päivän ja marssin aamulla luottoparturini hellään huomaan. En joutunut pettymään tälläkään kertaa; sanoinkin hänelle miten mukava on aina mennä, kun joka kerta saan mitä haluan tietämättä mennessäni, mitä se haluamani oikeastaan edes on. Tällä kertaa pyysin jotain tummaa jossa ois joku juttu, sain tumman tyven ja kuparinpunaiset latvat. Rakastan <3 Pointsit myös siitä, että kun pyydän "nostamaan tukan pois silmiltä kun illalla on töitä", saan aina jonkun vastaavan virityksen. Vähänkö hienoa, kun kerran kolmessa kuukaudessa on tukka hyvin!

Huomenna olisi edessä elämäni ensimmäinen tuplatreeni, olen työkaverin kanssa varannut peräkkäin pumpin ja zumban. Suunnitelmiin kuuluu kaksi juomapulloa, kahdet kengät ja ehkä joku protskupatukka tms. Ellen palaa raportoimaan viikosta sunnuntaina, olen kuukahtanut salin lattialle.

Edit: Tuplatreeni jäi tällä kertaa välistä. Torstain pumppia ja zumbaa vetää normaalisti sama vakkariohjaaja, ja mitä lie eilen sattunut, kun kummallakin tunnilla oli tuuraaja. Pumppiin menin normaalisti, zumbailun esti jo aiemmin mainitsemani ohjaajakeskeisyys. No, ehkä jollain toisella kerralla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti