Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Viikon reenit ja syntilista

Notta semmoista. Vajaat 6h liikkumista, ja onpa tuonne eksynyt joku omituinen punainen pallokin. Yleensähän en siis merkkaa venyttelyjä koska ikäänkuin kuuluvat treeniin vaikka ne kotona suoritankin, mutta perjantaille merkitsin, sillä oikeasti syvennyin siihen touhuun. Ja teki kyllä gutaa; viime sunnuntain ja tämän viikon ma-ti suoritetun combat-pumppi-combat -yhdistelmän jäljiltä jalat painoivat loppuviikolla tonnin. Siispä annoin niille armoa ja keskityin rauhallisempaan menoon.

Torstain tuplatreeni jäi välistä ohjaajan vaihtumisen takia. Kyllä, olen inhottava ja hankala asiakas, ja lisäksi vielä äärettömän muutosvastarintainen. En ollut käynyt torstain zumbaohjaajan tunneilla kertaakaan tai edes nähnyt koko tyyppiä, joten päätimme yksissä tuumin työkaverin kanssa olla sluibaperseitä ja siirtää tuplat sellaiseen kertaan, kun varmasti saamme sitä mitä tilaamme.

Sitten siihen syntilistaan: marraskuuta on kulunut nyt 11 päivää, ja toistaiseksi päätökseni olla ostamatta herkkuja on pätenyt. Viikonlopun ruokalistalle eksyivät kuitenkin kotikotona nautitut 2 pientä suklaapisara-keksiä ja yksi Gifflar-minikorvapuusti, ja leivoinpa perjantaina suklaamuffinseja. And I'm not even sorry. Ainekset ja suklaa olivat jo kaapissa ja ostettu ennen marraskuuta, joten niitähän ei lasketa? No joo. Ei todellakaan tyylipuhdas suoritus mutta melko hyvä kuitenkin, joten ehkäpä tällä kuukaudella on mahdollisuus onnistua. Pienillä syntisillä poikkeuksilla, tietysti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti