Sivut

perjantai 16. marraskuuta 2012

Jeejee PT, part 3

Vähänkö näpeetä, kun ei tarvitse näille personal trainer -höpinöille yrittää keksiä mielikuvituksellisia otsikoita, vaan kaikki kuittaantuu juoksevalla numeroinnilla. Tähän silmää vinkkaava hymiö.

Eilen oli siis ensimmäinen "virallinen" tapaaminen, oli mukavaa ja aika meni nopeasti. Sain ensimmäisen suunnitellun ohjelman toiminnalliseen treenaamiseen, käytännössä siis saan riehua kahvakuulan ja/tai crosscore-vempaimen kanssa. Cc on siis se naru joka roikkuu katosta tms. ja jossa on kaksi "kahvaa", ja jonka avulla voi omaa ruumiinpainoa vastuksena käyttäen tehdä kaikenlaisia temppuja. Vähän "tässä naru, hirttäydy siihen" -tyylisen näköinen vehje, mutta kyllä kai sillä jotain saa aikaan.

Kahvakuulaohjelmaa en jaksa ainakaan vielä kirjoittaa auki tänne, mutta personal trainerin olemassaolon yksi hyöty tuli huomattua jo eilen; tein kuulalla sellaisiakin juttuja, joihin oma usko ei olisi riittänyt mitenkään. "No niin Anni, nyt kokeillaan turkkilaista ylösnousua." No eiei siis en mitenkään pysty oon netistä nähny ja eihän se nyt ja en mie osaa enkä... "Kokeilepas nyt kuitenkin." Kah perkele, sehän sujuukin!

Oli siis traineri oikeassa sanoessaan viime kerralla, että joskus pelkkä läsnäolo saa ihmisen tekemään asioita, kun usko omiin kykyihin ei enää vie perille. Pääsin kokeilemaan tempaustakin, ja tekniikkaa harjoitellessani pt totesi, että homman loppuunsaattamisen tiellä on enää se, etten uskalla. Ja kun toinen kerran vieressä yllytti, niin pitihän se uskaltaa. Tekniikka vaatii vielä paljon hiomista, mutta ei kuulemma ollut tarkoituskaan osua häränsilmään heti ensimmäisellä kerralla.

Roudasin pt:lle parin päivän ruokapäiväkirjat, joihin palataan seuraavalla kerralla jolloin jutellaan ravinnosta muutenkin. Lisäksi kävin siinä kammoamassani kehonkoostumusmittauksessa, ja koska ainakin itse sosiaalipornohiirenä olen kiinnostunut muiden lukemista, laitan omanikin näkyviin (suluissa vuoden takaiset mittaukset):

Paino 73,5 (71,4)
BMI 26,4 (25,6)
Rasvaprosentti 35,4 (35,2)
Rasvamassa 26,0 (25,1) 
Pehmytkudospaino 43,4 (42,2)

Surullinen näkyhän tuo on, siitä ei pääse mitenkään. Pt lohdutteli kuitenkin, että mitään katastrofaalista ei ole tapahtunut, ja että lihasmäärä on kuitenkin noussut - vähän, mutta noussut kuitenkin. Yhteistyöllä pyritään siis vähentämään rasvan ja kasvattamaan lihasten määrää, ja josko siinä sivussa tuo painokin alkaisi näyttää miellyttävämpiä lukemia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti