Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kuvaava otsikko


Melko perinteinen viiden tunnin viikko. Salitreenien jäätyä vähemmälle pois tuntimäärä ei yleensä nouse paljon viiden yläpuolelle. Combat, jam ja pumppi kestävät kukin sen tunnin, ja useimmiten viihdyn pyörän selässä sen tunnin verran - näistä kun valitsee mieleisensä viiteen kertaan, määrä pysyy samana. Mielenkiintoista nähdä miten uusi ohjelma vaikuttaa ja mitä pt on keksinyt pääni menoksi; puhetta oli sekä saliohjelmasta että toiminnallisesta treenistä, joista voisin pumpin rinnalle valita mieleiseni fiiliksen mukaan.

Mitään kovin erikoista viikkoon ei kuulunut, paitsi ehkä se, että pääsin kahteen combatiin. Tämänpäiväinen tunti noudatti samaa kaavaa kuin aiemmatkin sunnuntaicombatit; kolme varttia vedettiin nykyistä ohjelmaa ja viimeinen vartti saatiin harjoitella tekniikoita. En yleensä tykkää vieraiden kanssa sosialisoimisesta tunneilla, mutta olihan tuo mätkiminen ihan hauskaa. Käytännössä siis parista toinen piti kädessään pistehanskaa ja toinen sai päästellä höyryjä, ja ohjaaja kierteli salissa oikomassa virheitä. Sainpa olla kohteena yhdelle mallikiertopotkullekin, ja kieltämättä tuollaisen parimetrisen ja arviolta satakiloisen hemmon potku on hitusen eri kaliiberia kuin vaikkapa omani. Eikä se taatusti tullut edes täysillä.

Tassu tuntuu toipuvan hetki hetkeltä paremmin, kestää hyvin combatit kiitos loistavasti tukea antavien kenkien, mutta kiukuttelee vielä pienesti jammaillessa. Alkavalla viikolla jamit jäävät väliin iltavuoron takia, mutta torstaille olen varannut zumban. Toivottavasti sujuu paremmin kuin edellisellä kerralla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti