Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pumppiparhautta


Pahoittelen viikon kestänyttä radiohiljaisuutta. Pidin tarkoituksella kevyemmän viikon kuin mitä edellinen oli, ja silloin kun en urheillut, nukkunut, ollut leffassa tai konsertissa, oli kiire olla tekemättä mitään.

Viikon treeneistä ei pumppia lukuunottamatta ole oikeastaan mitään erityistä sanottavaa. Lauantain aerobisen suoritin kuntopyörän selässä Twilightin Aamunkoin ykkösosaa tuijottaen, kun en ollut sitä aiemmin nähnyt ja illalla kävin työkaverin kanssa katsomassa kakkosen. En tiedä pitääkö kiittää energiatasoja (helou leffaeväs-popparit ja suklaalakut) vai jotain muuta, mutta tämän päivän pumppi luisti aivan törkeän hyvin. Kävin varaamassa paikan salista ja hyppäsin sen jälkeen hetkeksi crossarille, ja jo siinä sitkuttaessa tuntui, että treenistä tulee poikkeuksellisen muikea. Crossailua olisi voinut jatkaa maailman tappiin asti, ja itse pumpissa nostin painoja kaikkeen muuhun paitsi rintaan ja lämmittelyyn. Jäi vielä sellainen olo, että kyykkyihin ja selkään voisi seuraavalla kerralla kokeilla vielä hitusen lisää. En edelleenkään vetele millään himopainoilla, mutta kummasti piristää kun huomaa, että jumantsuibeli, minähän jaksan!

Mainitsemisen arvoista taitaa olla myös se, etten ole (tähän mennessä) ikinä tykännyt crosstrainerilla huitomisesta. En oikeastaan osaa määritellä syytä, mutta ei vain ole maistunut. Tämän päivän jälkeen hommaan on kuitenkin jonkinlainen himo, joten huomenna voisi kuntopyörän sijasta hypätä taas crossarille.

Vamojen työvuorojen takia seuraavat pari viikkoa saattavat mennä kevyempinä ns. pakon sanelemina, mutta katsotaan mitä keksitään. Tulee ainakin käveltyä portaita hissirempan takia, ja eiköhän sinne johonkin väliin jotain lemppareitakin mahdu.

Ps. 29 yötä jouluun :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti