Sivut

torstai 13. syyskuuta 2012

To pump or not to pump

Joku teistä saattaa muistaakin mantrani siitä, etten erityisemmin välitä lihaskuntotunneista. Olen jollain kumman ilveellä onnistunut välttymään bodypump-tunneilta koko ikäni, joten vähemmästäkin säikähdin, kun huomasin eilen liittäväni samaan lauseeseen sanat bodypump ja olisikohan se sittenkään niin kauheaa. Muutaman tunnin kuluessa ajatus jalostui muotoon haluan tahdon nyt heti.

Halu ja tahto eivät kylläkään riittäneet, sillä tällä viikolla aikatauluun sopivaa tuntia ei löytynyt. Tein kuitenkin sen verran esivalmisteluja, että kysyin yhdeltä ohjaajista Facebookissa, millaisia painoja totaalisen keltanokan kannattaisi käyttää. En saanut vielä vastausta, mutta ilmeisesti kaikilla ohjaajillamme on tapana ennen biisiä kertoa suosituspainot, joten ehkä voisin uskaltautua testaamaan ilman ennakkotietojakin.

Sain salin respasta ongittua selville, että parin viikon kuluessa on tiedossa myös Les Millsin tekniikkatunteja. Sellainen tuntuisi näin alkuun omimmalta, mutta jos saan kyseiselle päivälle jonkun vamon työvuoron, täytynee uskaltautua hyppäämään pää edellä laiturin päästä. Ja mikä ehkä vielä pelottavampaa, vähän kieltämättä kutittelisi kokeilla bodysteppiäkin. Sinne en kylläkään aio mennä kylmiltään vaan vaadin tekniikka-/aloittelija-/näytetunnin alle, sillä kiinnostus nenällä steppilaudan kyntämiseen on melko paljon miinuksella. Vaikka koreografisilla tunneilla olen pärjännytkin, en todellakaan luota koordinaatiokykyyni kyseisen värkin kanssa.

Mitähän lie ovat kraanaveteen tai vitamiineihini ujuttaneet mukaan, kun moisia kammotuksia suunnittelen. Katsotaan miten homma etenee vai eteneekö, stay tuned.

2 kommenttia:

  1. JOO, BodyPump! Sinne! Täältä löytyy jonkin verran hyödyllistä tietoa: http://jumppaa.blogspot.fi/2010/05/bodypumpin-perusteet-aloittelijoille.html

    VastaaPoista
  2. Hei jee, kiitos kannustuksesta ja linkkivinkistä :)

    VastaaPoista