Sivut

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Mis me ollaa ja oonks mäki siel

Goooooooood morning Finland! Reissusta palattu muttei palauduttu, mukavaa oli siellä ja mukavaa oli tulla takaisin. Tällä hetkellä vallitsevasta säätilasta en ole erityisen riemuissani, sillä vielä eilen aamulla makasin aurinkotuolissa uima-altaan välittömässä läheisyydessä, ja lämpöasteita oli n. 15 enemmän kuin nyt. Eikä siellä satanut. Koko viikolla.

Reissupostaukset eivät välttämättä ole sitä perinteisintä treeniblogikamaa, mutta jonkinlaisen kuvaoksennuksen aion teille joka tapauksessa kyhätä, sillä onhan minun jonnekin lesotettava näkemilläni maisemilla. Tämä päivä kulunee kuitenkin toipuessa ja vastatessa mitä omituisimpiin kysymyksiin; olen ihan oikeasti joutunut miettimään mm. että mitä minä yleensä, normaalioloissa syön. Kun on viikon poikennut normirutiineistaan, kaupassakäynti on yllättävän haastavaa. Lisäksi vastassani oli aamuyöllä erittäin epäluuloinen ja erittäin väsynyt kissa, jolle olen saapumisestani lähtien yrittänyt vakuuttaa, että olemme tavanneet ennenkin.

Tämä päivä suihkitaan viiden tunnin yöunilla, mikä on tälle matamille aivan liian vähän. Vähän tuntuu menoa hidastavan myös kolmantena lomapäivänä hankittu flunssa, jota en ole vieläkään onnistunut kokonaan hätistämään. Alkavasta viikosta lienee tulossa hiljaisempi treenirintamalla, mutta palaan kiusaamaan teitä kymmenillä maisemakuvilla. Täältä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti