Sivut

torstai 18. syyskuuta 2014

Uusi tuttavuus

Lienen maailman viimeinen ihminen, joka ei ollut tämän viikon alkuun mennessä maistanut Quest Bar -prodepatukoita. Olin niistä kuullut ja lukenut (maailman parhaita, hyvät ravintoarvot, namnam, en ikinä tarvitse mitään muita herkkuja), mutta ajatellut että pyh, siinähän hehkuttavat.

Maanantaina lueskelin Alkulaisten FB-ryhmästä keskustelua siitä, mistä ko. patukoita saa halvimmalla tilattua ja mikä on paras maku. Eksyin siinä tylsyyksissäni sitten surffailemaan pitkin nettiä, ja jouduin vastentahtoisesti myöntämään, että kuulostavathan ne jotkut maut ihan kokeilemisen arvoisilta. Pitäisiköhän maistaa? Pahojahan ne tietysti ovat, mutta pitäisikö uhrata muutama euro ja kokeilla?

Jostain bongasin tiedon, että Punnitse&Säästä -ketju myy patukoita, joten suuntasin sinne tiistaina töiden jälkeen. En osannut päättää Double Chocolate Chunkin ja Chocolate Brownien väliltä, joten otin molemmat. Pahoja ja jauhoisiahan ne tietysti ovat, kalliitakin, mutta tuleepahan varmistus omille ennakkoaavistuksille. Avasin DCC-patukan, ja...


...maistoin sitten koko patukan. Ei pahaa, ei jauhoista, vaan mukavan tahmeaa ja hyvää. Eivät nämä perinteisiä herkkuja korvaa, mutta ovat vallan miellyttävä uusi tuttavuus. Nyt vaan pitää maistella mooooonta erilaista jotta tietää, mitä tilaa netistä laatikollisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti