Sivut

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Iso ikävä

Muutama viime viikko on mennyt syystä tai toisesta hyvin vähillä treenikerroilla ja suorastaan olemattomilla jumpilla. Milloin on tehty asioita sen eteen että saadaan kämppä myyntiin, milloin olen juossut samalla viikolla kolmessa eri kauneushoitolassa (sain huhtikuussa synttärilahjaksi läjän lahjakortteja, ja jossain vaiheessa iski se apua nää vanhenee kohta -paniikki). Eilen taisin huokaista kotona, että odotan ns. normaalia viikkoa jo ihan senkin takia, että pääsisin taas jollekin tunnille. Siinä kun asiaa hetken tuumailin niin totesin, että minulla on oikeastaan ihan hirveä ikävä jumppaan.

Bongasin Facebookista ilmoituksen parin viikon päässä siintävästä LesMills-maratonista. Puolen tunnin pätkät Sh'bamia, attackia, steppiä, pumppia, combattia ja balancea.

Voin suorastaan tuntea kuolan valuvan.

2 kommenttia:

  1. YMMÄRRÄN! Elämä on, mutta jumpat ehkä vielä vähän enempi <3 ;) Tuo maratooni kuulostaa huikeelta! Ps.mulla tuli penikat kipeeks nrj workoutissa, eli silleen kuitenki malttia, niin saat nauttia tulevinakin aikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan <3 ;) Joo, vaikka mieli tekisi singahtaa saman tien kolmeksi tunniksi huhkimaan, niin täytyy ehkä vielä hetkinen harkita (tai ainakin valmistautua HYVIN).

      Poista