Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Semijee

Kuvittelin viime sunnuntaina kuluneesta viikosta muodostuvan haasteellisen, mutta ihan nättihän siitä kuitenkin lopulta tuli (liikuntojen suhteen, ruokavaliopuolen voin kuitata tunnustamalla, että olen syönyt viikonlopun aikana noin kuusisataatuhatta kaloria). Suht peruskauraa eli pari punttia, 25. crossailu tänä vuonna, combat ja balance.

Combatista sellainen jee, että alan mahdollisesti päästä vähän jyvälle hip escapesta. Olen jo ymmärtänyt mitä siinä pitäisi tehdä ja miten, mutta hiomista vaatii vielä. Perse pitäisi saada osumaan lattiaan joka kerta ja vielä pysyä musiikissa kiinni, mutta kunhan nuo "pikkujutut" oppii handlaamaan niin ollaan jo aika hyvällä mallilla. Nyt kolmen kerran jälkeen voisi kai jo sanoa, että ihan kivatsu ohjelma tuo 59.

Balancesta sellainen jee, että jos aikaa ja uskallusta olisi ollut ihan himppasen enemmän, olisin pystynyt vääntämään itseni siltaan. Selkäbiisissä siis nostetaan ensin lantio, ja sitten jalkoja vuorotellen koukkuun-suorista-koukkuun-alas -tyyliin. Jalkojen nostelu sillassa ei tule luonnistumaan vielä aikoihin, mutta ehkä seuraavalla kerralla voisin yrittää pelkkää asentoa ilman koipien kohottelua. Kotona testasin siltaa vielä tunnin jälkeen, ja vaikka kuvatodisteita ei tältä kerralta ole, kuvittelen sen sujuneen jo himppasen paremmin. Kädet tahtovat jäädä edelleen liian kauas, mutta jos nostan itseni ensin pään varaan (sounds safe), saan herkemmin siirrettyä käpäliä oikeammalle kohdalle ja korkeamman kaaren aikaan.

Perjantaipunttia piti himppasen soveltaa, sillä kävin torstaina kolmen vartin hieronnassa ja sen murjomisen jäljiltä selkä ja hartiat olivat totaalisesti pois pelistä. Jotain olotilasta kertoo se, että hartioiden painuminen pehmeää tyynyä vasten sattui, joten menin sitten fiksusti ilman ohjelmaa heilumaan punttien sekaan ja miettimään, jotta mitäs ny tehrään. Pari liikettä jaloille, haukkareille, ojentajille ja vatsoille toimi ratkaisuna, ja etureisiä kiristää edelleen.

Olivat muuten hankkineet Fressille tämän tapaisen vempeleen:


Tietää sitä, että leuanvetoharjoitukseni jatkuvat taas luvattoman pitkän tauon jälkeen. Kävin tänään kokeilemassa kyseistä masiinaa Lempparin valvovan silmän alla (ihana nainen, kun asiakassuhteen päätyttyäkin rientää apuun), ja saadakseni nykyisillä voimillani vedettyä leuan minun pitäisi painaa 40 kiloa. No pressure ja silleen.
 
Ensi viikko onkin tekosyiden viikko (parturi, juoksevia asioita, synttärit jne), katsotaan mitä saan aikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti