Sivut

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Autopilotilla

Toinen viikko "uuden salielämän" aloituksen jälkeen, ja tunnollisesti jälleen kaksi punttista. Kovin iloinen olen ainakin siitä, että jo näin lyhyen "säännöllisyyden" jälkeen kroppa on hiffannut mistä on kysymys, ja palautuu kutakuinkin parissa päivässä. Perjantain reenin jäljiltä ojentajissa tuntuu vielä aavistuksen, mutta edes kolmen prässisarjan pumppaaminen 140 kilolla ei saanut koipia jumiin. Huomenna siis jälleen puntille.

Muutenkin olen tyytyväinen treeniviikkooni; kaksi punttia, yksi kävelylenkki, yksi kovatehoinen tunti ja yksi balance. Niin kauan kun en sisällytä yhteen päivään useampaa treeniä ja haluan pitää ihan kunnon lepopäiviäkin, paremmin ei oikeastaan voisi mennä. Balance oli tämän vuoden kymmenes laatuaan mikä tarkoittaa sitä, että 14 viikosta kymmenenä olen muistanut myös kehon- ja mielenhuollon.

Jos treeni kulkeekin, niin ruokavalion kanssa olisi edelleen asennoitumisharjoitusten paikka. Roskan mättäminen sisuksiin on kyllä vähentynyt entisestä, mutta silti sitä esiintyy omaan makuuni turhan paljon. Silloin tällöin tulee edelleen sorruttua myös sellaiseen aivottomaan mättämiseen - ei niinkään määrällisesti, mutta syö suklaata vaikkei oikeastaan tiedä miksi -tyyliin. Mutta no, onneksi tässä on loppuelämä aikaa harjoitella.

Melkoiseksi jorinaksi meni tämä (no milloin ei?), mutta jotenkin kuluneesta viikosta ei jäänyt mieleen mitään erityistä. Päällimmäisenä mielessä ovat pyörineet luonnollisesti työpaikan vaihtamiseen liittyvät asiat, joten kaikki muu on harmaata mössöä ja tullut ehkä suoritettua melko automatisoidusti. En itseasiassa edes tajunnut stressanneeni asiasta niin paljon kuin lopulta näköjään stressasin: keskiviikkona kirjoittelin nimen papereihin ja torstaina huuleen puhkesi yskänrokko. Epätyypilliseen kohtaan vieläpä, eli flunssan oireen sijaan kyseessä on ihan selkeästi stressinpurkauma.

Tulevalla viikolla on ohjelmassa hierontaa, stand upia ja hautajaiset, mutta olen vakaasti päättänyt pitää kahden salitreenin säännöstäni kiinni. Kaikki muu onkin sitten plussaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti