Sivut

torstai 20. helmikuuta 2014

Niiskutusta ja hakusanoja

Jotta ei nyt suju ihan toivotusti tämä viikko. Maanantaina terveempi olotila sai huijattua minut pienelle kävelylle, mutta tiistaina lyötiin flunssan toimesta avokämmenellä poskelle, ja tämä helkkarin niiskutus alkoi. Olisin ollut niiiiin valmis luopumaan pöpöistäni jo pelkillä kurkkuoireilla mutta ehei, vedetään nyt ihan koko täyspitkän käsikirjoituksen mukaan.

Se on kuitenkin mainittava saavutuksekseni, etten ole lenssusta huolimatta vetänyt ruokapuolta ns. vessanpöntöstä alas. Taisi olla eilen, kun tajusin että jumaliste, ties monesko päivä flunssaa menossa enkä ole imuroinut sisuksiini esim. puolta kiloa suklaavanukasta tai kokonaista suklaalevyä. Töihin viedyistä tuliais-Dumleista toki olen syönyt muutaman sillä en minäkään mikään yli-ihminen ole, mutta pääasiassa syömingit ovat pysyneet aisoissa. Harvinaista, mutta erittäin miellyttävää.

Kun nyt ei sinne treenailemaan päästä, niin herkutellaan muutamalla hakusanalla, joilla blogiini on päädytty:

¤ täytetyt paprikat
Kyllä, ne ovat hyviä, melkeinpä yksi lempiruuistani. Käyttämäni hyvin yksinkertaisen reseptin saat tästä.

¤ anoreksia kehonkuva
Olen hämmentynyt. Hyvin, hyvin hämmentynyt. Kirjoittelin omasta kehonkuvastani täällä, mutten muista edes maininneeni anoreksiaa missään kohtaa blogiani. En ole varma mitä etsit, mutta toivottavasti saat sen avun mitä tarvitset ja tahdot.

¤ kilppariarvot ja lääkitys
Molemmat ovat minulla pitkän, pitkän taistelun jälkeen kunnossa. Mikäli on syytä epäillä kilpirauhasen vajaa- tai liikatoimintaa, suosittelen lämpimästi käymään testeissä. Jos on syytä epäillä lääkityksen olevan perseellään, suosittelen mainitsemaan asiasta lääkärille. Elämä on huikean paljon helpompaa, kun nuo hommat skulaavat.

¤ katu-uskottavuutta
Kyllä. Sitä täältä löytyy roppakaupalla, kaikilta elämän osa-alueilta. Hahahahahaha jooei.

¤ hanna karttusen
Tanssi? Kroppa? Lahjakkuus? Tanssipari? Etsitpä mitä hyvänsä, niin suosittelen sydämeni pohjasta katsomaan tämän:


Kylmiä väreitä alusta loppuun, en kykene ymmärtämään miten ihmisvartalo pystyy tuollaisiin asioihin.

¤ täsmäliikkeet selkäläskeille
Olen pahoillani tuottaessani pettymyksen, mutta kärsin samasta ilmiöstä. Kerro minullekin, jos löydät avun vaivaan.

¤ hymyily asiakaspalvelutyössä
Se on haaste, silloin tällöin jokapäiväinen sellainen. Valitettavasti kuitenkin pakollista, tai ainakin suotavaa.

¤ pallonaama
Ding ding ding, you've hit the jackpot!

¤ hitu pienesti blog
En tänä päivänäkään ole ymmärtänyt mitä hait, mutta toivottavasti löysit etsimäsi.

Mukavaa viikonloppua! 

3 kommenttia:

 1. Olen omankin blogin kautta todennut, että ihmiset googlettavat ihan käsittämättömiä asioita :D Olisi niin mukavaa välillä päästä sinne pään sisään, että saisi tietää mitä haun takana on ollut. Toisaalta ehkä kuitenkin parempi, ettei tiedä ;D Mulla on sen mun google-postauksen jälkeen tullut taas pari aika käsittämätöntä hakua...pitää kerätä niitä nyt hitu pienen hetken ajan ja julkaista taas jokunen ;) Kivaa viikonloppua Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo on kyllä varsin mainioita :D Harmittaa vaan, että nyt kun vihdoin yritin opetella käyttämään google analyticsiä, en saakaan sieltä hakusanoja esille ;( Löysin kyllä jonkun keywords-linkin ja näen sen takaa määrän, mutta haun kohdalla lukee not provided. Ihan tylsää :P

   Viikonloppuja sinulle myös! :)

   Poista
  2. Hei jos en ihan väärin muista, niin hakusanoja alkoi kertyä vasta siitä eteenpäin, kun analyticsin viritti...mulla on siellä ainakin kymmenittäin hakusanoja, mutta en tosin ole tarkkaillut onko tullut viime aikoina...Toivottavasti löydät sanat, sillä niistä on paljon iloa ;)

   Poista