Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Nollat taulussa

Ei nyt mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta ajatellaan positiivisesti: ainakaan huonompia viikkoja ei voi tulla. Olo on edelleen turhan räkäinen, joten alkava viikko lienee sekin hyvin kevyt. Soitan huomenna aamulla pt:lle ja perun keskiviikon salitreffit, sillä en usko kahden päivän ihmeparanemiseen, ja pt:n mukaan ei oteta riskejä jos et ehdi kuntoon.

Huomenna takaisin töihin, sillä ylilämpö on laskenut takaisin normilukemiin ja pysyn muutenkin suht hyvin tolpillani. Yskimistä ja niistämistähän tämä edelleen on, mutta josko siellä tunnelin päässä alkaisi pikkuhiljaa näkyä valoa. Luin joskus jostakin, että taudin jälkeen olisi syytä pitää taukoa rankoista treeneistä ainakin yhtä monta päivää kuin sairaspäiviäkin on ollut, joten taidan kuopata haaveet salitreeneistä tai combateista ihan suosiolla. Mieluiten nimittäin sairastaisin tämän nyt kerralla pois, liian aikainen riehaantuminen ja uusintaflunssa ei ihan hirmuisen suuresti napostele.

Ja eihän sitä tiedä, vaikka jossain vaiheessa viikkoa pääsisi jo vaikka kävelylle.

Herkutonta takana kolme päivää. Sinänsä onni onnettomuudessa että helmikuu alkoi sairaana - en maista tai haista mitään enkä juurikaan tunne nälkää tai ruokahalua, joten herkkujen himoitsemisenkin olen jollain tavalla unohtanut. Veikkaan pelin kovenevan sitä mukaa kun olo kohenee, mutta josko siinä vaiheessa olisi jo niin monta päivää takana, ettei viitsi enää luovuttaa.

2 kommenttia:

  1. Paranemisia! Burana C, Finrexin mustaherukka ja inkiväärijauhe lisättynä johonkin kivaan teehen (rooibos namnam) auttavat. Jätin itsekin puntin väliin kun poskionteiloissa hölskyi sen verran ikävästi. Sairastelu on ihan ahterista.

    VastaaPoista
  2. Kiittää hän! Kovin on tosiaan ahterista, ihan tietysti olonkin takia mutta myös siksi, että tahtoooooo jo sinne salille. Alkaisi olla jo mielenterveydellekin hyväksi päästä vähän pois kämpästä, johan tämä ajaa seinähulluksi paatuneemmankin sohvalla makaajan :)

    Vähemmän poskiontelohölskyntää toivotaan myös sinne!

    VastaaPoista