Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Mitalit kaulaan

Tiistain spinning-järkytyksestä toivuttu ja muutenkin viikko taputeltu pakettiin, sain Heiaheialta tuollaisia mitaleitakin! Kävelyä ja crossailua suoritettu tänä vuonna kymmenen kertaa kumpaakin, wuhuu.

Maanantain kahvakuulailu oli melko perussettiä, tällä kertaa tosiaan kotitreeninä tehtynä kun hommaan soveltuva jumppasali oli varattu. Tiistain sykespinnistä ei tarvinne enää enempää avautua, keskiviikkona oli vuorossa perusmukava iltalenkki kera miehekkeen. Torstaita pelkäsin hitusen ennakkoon lähinnä aikataulullisista syistä; pt:n viikon ainoa vapaa aika oli torstaina 10.30 joten jouduin tarttumaan siihen, vaikka tiesinkin, että kotoa olisi lähdettävä töitä kohti klo 12.45. Olin kotona piirun verran ennen kahtatoista, ja kyllä sitä vaan näemmä ehtii vaikka mitä kun riittävän hyvin suunnittelee. En edes myöhästynyt töistä.

Torstain treeni oli kuitenkin enimmäkseen tekniikoiden tarkistelua, joten ihan kunnon rääkkiä en päässyt tekemään - näinpä tunsin tarvetta päästä puntille vielä toistamiseen, ja hiippailin sinne tänään aamupalan jälkeen. Luisti ihan kohtuullisesti, vaikka tekniikkakorjauksen jäljiltä jouduinkin laskemaan alataljasoudun painoja alas (väärällä tekniikalla rautaa liikkui enemmän, mutta se tuskin on sen pointti). Jalkaprässillä tein sarjat 90, 100 ja 110 kilolla, ensi viikolla voisi kokeilla liikahtaako 115 tai 120 kiloa johonkin.

Combatiin on ikävä. Tunteja on mennyt yleensä maanantaisin ja torstaisin kahden eri ohjaajan vetämänä, joista toinen on nyt ollut olkapääleikkauksen takia sairaslomalla. Tästä johtuen esim. huomisen combat on vaihtunut toiseen tuntiin, ja torstaille olen jo varannut jamin (en jaksa molempia putkeen). Seuraavat kaksi maanantaita tulevat olemaan iltavuoroja, joten odotan tukehtuvani omaan katkeruuteeni viimeistään kahden viikon päästä. Tasan ei käy nallekarkit, ei voi mitään.

Tiistaina taas spinnisatulaan; uskon toisiin mahdollisuuksiin, joten kai sellainen on annettava sille persuksentappajallekin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti