Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Abs abs abs

Vaihdoin tälle aamulle suunnitellun salitreenin vajaan puolentoista tunnin kävelylenkkiin. Syy on tämä:


Eli juu, uusi tuttavuus tosiaan vei treenin perille, kun sängystä nousemiseen ja asennon vaihtamiseen piti kehittää ihan uudenlaisia tekniikoita. Sanalla sanoen: AU. But we will meet again. Kokeilkaa tekin, jos omalta saliltanne moinen rakkine löytyy.

2 kommenttia:

  1. Mikä ihme? Miten toi toimii? Näyttää kiinnostavalta! :D Määki haluan!

    VastaaPoista
  2. Kannattaa haluta! :D Käytännössä tuohon istutaan niin, että jalat (nilkasta alaspäin) jää sellaisen rullan alle tuettuina. Omalla salilla tuo istuimen selkänoja ei ole noin pystyasennossa, mutta pointti on, että se selkänoja antaa periksi. Istut laitteeseen ja otat pallon käteen, nojaat taakse, rutistat vatsoilla itsesi takaisin ylös ja heität pallon tuonne "koriin". Palloja on kaksi, joten kun olet heittänyt yhden, otat toisen samantien käsiin ja teet uuden vatsarutistuksen. Hankalaa selittää, mutta yllättävän helppoa käyttää :)

    Palloja on ainakin meillä kolmea eri painoista, keltaiset taisivat olla 2,2 kg, mustat 3,18 kg ja punaiset jotain siltä väliltä (painomerkinnät kuluneet pois joten en ole varma). Hassut painomerkinnät siitä, että ovat merkittynä myös paunoissa - keltaiset 5 lbs jne.

    VastaaPoista