Sivut

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kaksi.

Kaksi työvuoroa jäljellä ennen lomaa. Hymy levenee samaa tahtia kuin tunnit kuluvat vaikka sataa vettä, lähestyvä juhannus vetää kaikki vittumaiset haastavat asiakkaat koloistaan ihmisten ilmoille ja jalkoja särkee työpäivien jälkeen niin, ettei tahdo tolpillaan kestää. Ihan sama. Torstaina klo 21.15 tämä mamma vaihtaa vapaalle, eikä voisi olla enempää sellainen fiilis, että loma on totisesti ansaittu. Kolme viikkoa vapaata aikatauluista, (toivottavasti) paljon liikuntaa ja mukavaa tekemistä myöskin lomailevan miehekkeen kanssa. Aamuja ilman herätyskelloa!

Tai no. Eilenkin illalla ajattelin, että kun töihin on tänään kammettava vasta yhdeksi, en viitsi laittaa kelloa soimaan vaan nukun niin pitkään kuin nukuttaa. Se pitkä tarkoitti puoli kahdeksaa, jonka jälkeen ei nukuttanut enää yhtään. No, tulee ainakin aikaansaava loma jos joka aamu nousee tuohon aikaan. Sanoinko jo, että minulla alkaa loma? Lomalomalomalomaloma.

Juhannuksen ajattelin viettää vaihtoehtoisena versiona. En ole menossa kenenkään mökille, mutta usutin miehekkeen äijäporukalla jussinviettoon. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä äidin luo yöksi, mutta suunnitelmat on tehty muutettavaksi ja heitänkin lauantaina sinne päiväreissun. Mies palaa mökkireissultaan maanantaina, joten minulle jää perjantai ja sunnuntai totaalisen itsekkäälle olemiselle. En sanoisi sen olevan ollenkaan huono vaihtoehto; lukkoonlyötyjä suunnitelmia ei ole, mutta uskoisin viikonlopun koostuvan lenkkeilyn, Ben&Jerry'sin, salitreenailun, leffojen/sarjojen katselun ja hengailun harmonisesta yhdistelmästä.

Loppuun vielä täyttä offtopicia: kun on kerran kuullut laulun sanat tietyllä tavalla väärin, miksi niitä on niin vaikea kuulla oikein vaikka tietäisi, miten ne oikeasti menevät? Gloria Estefanin Wepa-biisissä ei suinkaan lauleta cuz this beat is on vaan aivan selkeästi just a bison. Ismo Alangon Onnellisuus-kappaleessa on Nelli suus. Puhumattakaan Cheekistä, jonka biisi on Sukka irti, sanokaa mitä sanotte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti