Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Syyslenkkeilyä ja Batistini-pariskunta

Heihoi ja hellät tunteet. Taas on viikko vierähtänyt, vaikken ymmärräkään mihin. Oh well.

Maanantain combat saikin ihan oman postauksen, joten ei kai siitä sen enempää. Toivottavasti ovat saaneet äänentoistolaitteiston kuntoon, sillä huomiselle on varattu tunti ja kieltämättä kiehtoisi taas se perinteisen hikinen vääntö. Ei sillä että tekniikkaharjoituksissa olisi mitään pahaa, en vain jaksaisi taas kuunnella sitä napinaa pukuhuoneessa.

Piti oikein miettiä mikä tiistain lenkissä oli erikoista, sillä muistin, että jotain siinä oli. Ja tadaa - olin ensimmäistä kertaa tänä syksynä lenkillä hanskat kädessä ja pitkät kalsarit jalassa. Lämpöasteita taisi olla hädintuskin muutama, joten tulivat tarpeeseen eivätkä olleet yhtään liikaa. Toisaalta harmittaa kesän menetys, mutta kaipa tuo lenkkeilykin on lopulta vain pukeutumiskysymys. Sen kun muistaisi siinä vaiheessa, kun kunnon syyssateet alkavat ja päivänvaloa ei juuri näe... Mutta voisivat asiat olla hullumminkin; muistan viime vuonna lukeneeni joskus loka-marraskuun tienoilla Ilmatieteenlaitoksen sivuilta Rovaniemen säätiedotusta, jonka mukaan "aurinko nousee seuraavan kerran 17. tammikuuta". En taitaisi selvitä siellä hengissä.

Keskiviikkona oli myös normaalista poikkeava päivä; kävin sekä spinningissä että salilla. Olin vakaasti päättänyt ehtiä tällä viikolla kahdesti puntille, ja tiistai-iltana tajusin, että ensimmäinen kerta olisi väkisin tungettava keskiviikkoaamuun. Aikaa ei ollut paljon enkä suostunut luopumaan varaamastani kuntospinnistä, joten hilasin hanurini salille vielä tunnin jälkeen. Aikaa oli huikeat puoli tuntia, jonka aikana sain tehtyä rinnan, selän ja yhden olkapääliikkeen. Spinnisalin lattialle jääneiden voimien ansiosta voisin sanoa, että not my best work, mutta tulipahan tehtyä.

Torstaina treenasin lähinnä poskilihaksia stand uppia kuunnellessa ja perjantaina vatsalaukun vetokykyä Amarillossa. Eivät ehkä kuulu perinteisimpiin treenimuotoihin, mutta tekivät siitä huolimatta hyvää.

Eilen kävin ns. hölkällä, eli tein juoksumattorimpuilun. Tällä kertaa kaavalla 10min kävelyä - 10min hölkkää - 5min kävelyä - 5min hölkkää - 5min kävelyä - 5min hölkkää jne. Yhteensä aikaa kului 1h 4min ja kilometrejä (muistaakseni) 6,8, ei mitenkään päätähuimaava vauhti mutta sain sentään hölköteltyä yhteensä 28 minuuttia.

Tänään tiedostan erittäin vahvasti omistavani lonkankoukistajat, jotka ovat jumissa. Myös sisäreidet ottivat hittiä, mutta tein silti jalkatreenin. Isäntä kävi viikonloppuna työporukalla pelaamassa lentopalloa ensimmäistä kertaa aikoihin, ja tänään olen äärimmäisen avoimesti nauranut paskaisesti pilkannut kaikella rakkaudella hänen pingviinimäistä menoaan. Vähän veikkaan että karma is a bitch ja huomenna liityn Batistini-kävelijöiden joukkoon.

Aurinkoista alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti